Παναθηναϊκός: Ήθελε την αναβολή με Βιλερμπάν και όχι το 20-0 - Το αίτημα δεν έγινε δεκτό

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε το 20-0 στα χαρτιά - Ζήτησε την αναβολή του αγώνα κόντρα στη Βιλερμπάν, αλλά το αίτημα του δεν έγινε δεκτό. 

Παναθηναϊκός: Ήθελε την αναβολή με Βιλερμπάν και όχι το 20-0 - Το αίτημα δεν έγινε δεκτό

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βιλερμπάν δεν θα γίνει και η ελληνική ομάδα θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 20-0. Και αυτό καθώς οι Γάλλοι ενημέρωσαν πως λόγω κορονοϊού δεν έχουν ρόστερ για να χρησιμοποιήσουν στο ματς.

Το "τριφύλλι", όμως, δεν ήταν υπέρ αυτής της εξέλιξης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, επιβεβαίωσε με ποστάρισμά του ότι η ελληνική ομάδα ζήτησε αναβολή του αγώνα με τη Βιλερμπάν, από τη Euroleague, αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Δεν θα γίνει το ματς - Πάει για 0-20!

Bιλερμπάν - Παναθηναϊκός: To απρόοπτο της τελευταίας στιγμής που έφερε την αναβολή του αγώνα

Συγκεκριμένα ο Τάκης Τριαντόπουλος έγραψε: “Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν και βλέπω και διάφορα να γράφονται, να διευκρινίσω ότι ο Παναθηναϊκος ζήτησε αναβολή του αγώνα, πρώτα από όλα για να διαφυλάξει την υγεία των παικτών και του επιτελείου του και δεύτερον γιατί δεν θέλαμε να κερδίσουμε αγώνα στα χαρτιά ούτε να κερδίσουμε δεκαεπτάχρονους παίκτες.

Το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό όποτε και ταξιδέψαμε για Γαλλία καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χάναμε εμείς τον αγώνα 20-0 θα είχαμε πρόστιμο 100.000 ευρώ και θα είχαμε τον κίνδυνο αποβολής από την διοργάνωση αν για οποιοδήποτε λογο ξανασυνέβαινε κάτι παρόμοιο”.