Μπαρτζώκας: «Προφανώς και είναι αλλοίωση της διοργάνωσης» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τον αγώνα με την Αρμάνι (14/10, 21:00) και την κατάσταση που επικρατεί στην Euroleague με τα κρούσματα, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση όταν μια ομάδα δεν κατεβαίνει και χάνει το ματς με 20-0.

Μπαρτζώκας: «Προφανώς και είναι αλλοίωση της διοργάνωσης» (vid)

Ο Μπαρτζώκας είπε αρχικά: «Περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να έχουμε συνοχή, να είμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο προηγούμενο ματς φάνηκε βελτίωση. Περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχει παντού νίκες. Πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να τους κερδίσουμε, είναι μία ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε συμπαγείς και να πάρουμε το ματς, ου τόσο θέλουμε».

Πρίντεζης: «Άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα – Το ντέρμπι έχει τελειώσει»

Αναφορικά με τον αριθμό παικτών που χρησιμοποιούνται σημείωσε «Αυτό πάει με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αν κάποιος ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλεις, τον αφήνεις περισσότερο. Υπάρχουν τα φάουλ, πολλά ζητήματα. Δεν σκέφτομαι με πόσους θα παίξουμε. Το Μιλάνο έχει μία δωδεκάδα ικανών παικτών, οπότε όποιος είναι στο παρκέ πρέπει να είναι σκληρός και έτοιμος».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Euroleague και για το αν υφίσταται αλλοίωση αποτελέσματος: «Ξεκάθαρα. Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν ξέρω πώς το είχαμε ερμηνεύσει. Αν μία ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες, δεν μπορεί να κερδίσει το ματς. Η Ζενίτ δεν πήγε στην Ισπανία. Προφανώς είναι αλλοίωση. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες ενδέχεται να φοβούνται να παίξουν. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας οι προπονητές. Πώς να μιλήσεις για τακτική, όταν υπάρχουν κρούσματα; Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Για τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής: «Θέλω να είμαι επιεικής με τους παίκτες μας. Και οι άλλες ομάδες δεν... βγάζουν μάτια. Όλοι φαίνονται ανέτοιμοι ή ανομοιογενείς».