Ολυμπιακός: Ο Μπλατ επέστρεψε στο Ισραήλ

O προπονητής του Ολυμπιακού επέστρεψε στο Ισραήλ, αλλά παράλληλα θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ επέστρεψε στο Ισραήλ

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέστρεψε στο Ισραήλ ώστε να δει και από κοντά τα μέλη της οικογένεια του. Ο Αμερικανός κόουτς θα μείνει εκεί για λίγες μέρες, αλλά παράλληλα θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Oι "ερυθρόλευκοι" έχουν πάντα για πρώτο τους μεταγραφικό στόχο την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, έχουν καταθέσει πρόταση στον Οθέλο Χάντερ για τον ρόλο του αθλητικού σέντερ, ενώ δείχνουν να βρίσκονται κοντά για την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ, Τζέρεμι Έβανς. Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν σε ευρωπαϊκό κλαμπ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Mέσα στις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν και συναντήσεις με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια (Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη), ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής. Παράλληλα, έχει "κλείσει" η περίπτωση του 23χρονου γκαρντ, Αντώνη Κόνιαρη, ενώ έχουν δει την... πόρτα της εξόδου οι Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης.

Ολυμπιακός: Η ομάδα της νέας σεζόν