Ολυμπιακός: «Δεν πουλάμε τον Μιλουτίνοφ»

Άμεση αντίδραση από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο στο θέμα του «ΦΩΤΟΣ» για τον Σέρβο σέντερ. «Δεν περιμένουμε καμία πρόταση, δεν πουλάμε τον Μιλουτίνοφ». 

Ολυμπιακός: «Δεν πουλάμε τον Μιλουτίνοφ»

Νωρίτερα, σας δημοσιεύσαμε στο fosonline.gr, το θέμα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Το ρεπορτάζ μας ανέφερε πως τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν προτάσεις στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνουν δικό τους τον Σέρβο σέντερ. Και οι Πειραιώτες έδειχναν πρόθυμοι πως θα εξετάσουν σοβαρά τις προσφορές που θα έρθουν στα χέρια τους.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για την Ευρώπη και είναι "δεμένος" με τους Πειραιώτες έως και το καλοκαίρι του 2020. Οψιόν αποχώρησης υπάρχει αποκλειστικά μόνο για το ΝΒΑ, με την ρήτρα να κυμαίνεται κοντά στο 1.000.000 δολάρια.

Η αντίδραση από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ήταν άμεση στο ρεπορτάζ του "ΦΩΤΟΣ", με τους Πειραιώτες να μας ξεκαθαρίζουν πως δεν περιμένουν καμία πρόταση για τον Σέρβο σέντερ. «Δεν υπάρχει θέμα Μιλουτίνοφ, δεν πουλάμε τον Μιλουτίνοφ», μας τόνισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας μας πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο παίκτης σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ενδεχόμενο αποχώρησης, λοιπόν, υπάρχει μόνο για το ΝΒΑ, με το Σαν Αντόνιο να έχει τα δικαιώματα του. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Σπερς δεν δείχνουν... ζεστοί για να τον πάρουν μαζί τους στο ΝΒΑ. Όλα δείχνουν πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, εκτός και αν αλλάξουν οι διαθέσεις των ανθρώπων από το Τέξας.