Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που κατέθεσαν για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Το ΑΣΕΑΔ έλαβε τα υπομνήματα της ΕΟΚ και του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα (20/5) και πλέον οι δύο πλευρές περιμένουν να δουν ποια θα δικαιωθεί.

Πως υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός τα νέα από το Δ.Σ. της Αδριατικής

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι η κλήρωση είναι παράνομη καθώς εκεί βρίσκονταν μόλις δύο μέλη της ΚΕΔ.

Η ΕΟΚ έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ σύμφωνα με το οποίο εκεί βρισκόταν και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, όμως ο ίδιος φρόντισε να την εκθέσει αφού σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι την ημέρα της κλήρωσης ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως είχαν φροντίσει να αποκαταστήσουν την αλήθεια νωρίτερα, παρουσιάζοντας το ανυπόγραφο έγγραφο που ως δια μαγείας υπεγράφη από τον πρόεδρο της ΚΕΔ!

Σε όλα αυτά αναμένεται να ρίξει «φως» το ΑΣΕΑΔ. Ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, οι Πειραιώτες θα καθορίσουν και το μέλλον τους. Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί τότε θα περιμένει τις 13 Ιουνίου, όταν και θα υπάρξει νέα δικαστική υπόθεση, αυτή τη φορά για την επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League.

Ξεκάθαρη η στάση του

Επειδή πολλοί τις τελευταίες μέρες έχουν απορίες σχετικά με το μέλλον του Ολυμπιακού, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αυτό. Η διοίκηση της ΚΑΕ θα κάνει πράξη τα όσα έχει εξαγγείλει. Αν δεν δικαιωθεί δεν θα ψάξει τρόπο να κάνει... κωλοτούμπα. Θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με μια ομάδα με μεγάλα ονόματα και στην Α2 με εφήβους οι οποίοι θα «ψηθούν» προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί όταν θα πρέπει να παίξουν σε πιο ποιοτικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το νέο Δ.Σ. της Αδριατικής προκειμένου να ξεκαθαριστεί μια και καλή αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών να αγωνιστούν εκεί. Οπότε όσοι ανησυχούν για υποτιθέμενα παράθυρα που ψάχνει ο Ολυμπιακός, ας... ηρεμήσουν. Το πλάνο προχωράει ως έχει. Από την ΚΑΕ μάλιστα τόνιζαν ότι «οι κωλοτούμπες δεν ταιριάζουν σε εμάς. Είναι για άλλους»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΕΣΑΚΕ υποβίβασε τον Ολυμπιακό στην Α2