Ολυμπιακός: Κατέθεσε υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΕΔ/ΕΟΚ κατέθεσαν σήμερα (20/5) το πρωί υπομνήματα στο ΑΣΕΑΔ και περιμένουν πλέον την απόφαση από το δικαστικό όργανο.

Ολυμπιακός: Κατέθεσε υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ

Οι νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσαν στο ΑΣΕΑΔ το υπόμνημα που προβλέπονταν. Αφορά την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του παράνομου ορισμού των διαιτητών της 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Κι αυτό διότι αντί να είναι τρία (έως 5) τα μέλη της ΚΕΔ στη διαδικασία, ήταν μόλις δύο.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, θα ζητήσει την επανάληψη της 26ης αγωνιστικής της Basket League, λόγω της παράνομης διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής υπήρχαν μόνο δύο από τα πέντε μέλη της Επιτροπής (Κορομηλάς και Ταβουλαρέας). Αυτό είναι παράνομο καθώς στο καταστατικό αναφέρεται ότι στις κληρώσεις των διαιτητών πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία, δηλαδή να συμμετέχουν από τρία έως πέντε μέλη.

Αν βέβαια, όμως, δεν γίνει αυτό θα περιμένουν την άλλη τους προσφυγή, η οποία είναι κατά του ΕΣΑΚΕ για την...βιαστική επικύρωση της βαθμολογίας.