Ολυμπιακός: Κάποιοι βιάζονται για την Α2, εκκρεμεί το ΑΣΕΑΔ

Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθυμίζουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν σπεύσει να τον δουν να αγωνίζεται στην Α2 ότι εκκρεμεί η δικαστική απόφαση του ΑΣΕΑΔ. 

Ολυμπιακός: Κάποιοι βιάζονται για την Α2, εκκρεμεί το ΑΣΕΑΔ

Ο ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5 ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, όμως στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» δεν ανησύχησαν από αυτή την εξέλιξη.

Ο ΕΣΑΚΕ ακολούθησε τη νόμιμη οδό - Τί γίνεται από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό

Κύκλοι της ΚΑΕ επισήμαιναν λίγη ώρα μετά το άκουσμα της είδησης ότι «κάποιοι βιάζονται να προκαταλάβουν καταστάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την ακύρωση της παράνομης κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής, όπως και για την ακύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου».

Μετά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ το fosonline σας ενημέρωσε άμεσα ότι αυτή η εξέλιξη δεν διαφοροποιεί τις καταστάσεις σε ότι αφορά την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός αναμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ το οποίο αναμένεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Το fosonline παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει άμεσα για τα νέα επεισόδια της υπόθεσης που συγκλονίζει τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΕΣΑΚΕ υποβίβασε τον Ολυμπιακό στην Α2