Ολυμπιακός: Συμφωνία με Σάσα Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Σάσα Βεζένκοφ

Για τουλάχιστον, τρία ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ, ήρθε σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια, καθώς το τωρινό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: O Bεζένκοφ συνεχίζει από εκεί όπου σταμάτησε!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ για νέο συμβόλαιο έως το 2024. Αυξημένες αποδοχές για τον εξαιρετικό άσο του Ολυμπιακού που βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση ενώ υπάρχει και buy out για το NBA.

Ο πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ, μιλώντας στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή είχε δηλώσει ότι υπάρχουν συνομιλίες με τον Ολυμπιακό για επέκταση της συνεργασίας σημειώνοντας ότι απομένουν «λεπτομέρειες»! Ουσιαστικά είχε δώσει την είδηση και εκείνο που μένει είναι το τελικό ραντεβού και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ που κράτα στην ομάδα έναν παίκτη βαρόμετρο, σε εξαιρετική ηλικία.

Πατέρας Βεζένκοφ: Λεπτομέρειες για την ανανέωση του Αλέξανδρου με Ολυμπιακό (vid)!

Πέρσι, στην EuroLeague ο Βεζένκοφ πραγματοποίησε μία εξαιρετική και σταθερή χρονιά έχοντας μέσο όρο 11.5 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά παιχνίδι συγκεντρώνοντας παράλληλα 14.1 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης σε 23:35 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Βεζένκοφ: «Έχει γίνει πρόταση ανανέωσης απο τον Ολυμπιακό»

Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει επέκταση της υπάρχουσας με συνολικές αποδοχές ύψους περίπου 2.700.000 ευρώ για τρία χρόνια (αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν).

Ολυμπιακός: Η αγωνιστική αναγέννηση του Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: O MVP Bεζένκοφ άλλαξε επίπεδο