Βεζένκοφ: «Έχει γίνει πρόταση ανανέωσης απο τον Ολυμπιακό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά στην υπόθεση.

Βεζένκοφ: «Έχει γίνει πρόταση ανανέωσης απο τον Ολυμπιακό»

Κατά τη διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε συνέντευξη στο Eurohoops. Μεταξύ άλλων, ο Βούλγαρος φόργουορντ παραδέχτηκε πως οι Πειραιώτες του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Δεν ξέρω ακόμα τίποτα. Ξέρουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι νιώθω άνετα εδώ. Έχουμε απαιτητική χρόνια. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι σαν οικογένεια πλέον. Θα το συζητήσουμε, είχε γίνει μία πρώτη κρούση, συζητάμε και θα συζητήσουμε, αλλά δεν είναι της παρούσης. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, οπότε πιστεύω στο τέλος όλα θα είναι καλά».

Για την βελτίωση που έδειξε: «Έχω δουλέψει πολύ, χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει και το ταλέντο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, δεν θέλω να μιλάω για μένα. Ο πρώτος 1,5 χρόνος δεν ήταν εύκολος, στη Μπαρτσελόνα ήταν δύσκολα, δεν έπαιζα ουσιαστικά. Πείσμωσα και δούλεψα, αλλά δεν ήρθαν όλα όπως ήθελα. Ήταν περίεργα. Με τον κόουτς Μπαρτζώκα και την βελτίωσή μου, άλλαξε αυτό, είχα βοήθεια και από την οικογένειά μου. Πίστεψε σε μένα ο κόουτς, μου έδωσε χρόνο και χώρο και το εκμεταλλεύτηκα».

Για το αν το δίδυμο Σλούκας-Βεζένκοφ μπορούν να επαναλάβουν τα όσα έκαναν μαζί οι Σπανούλης-Πρίντεζης, είπε: ”Το ότι έκαναν αυτά τα παιδιά αυτά, δύσκολα θα επαναληφθεί. Έχουν προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα. Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα, ο Σλούκας έχει κατακτήσει τα πάντα. Εγώ θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στην ομάδα με ό,τι μπορώ. Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια, ελπίζουμε να επιστρέψουν οι επιτυχίες”

Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόμας Ουόκαπ, Μουσταφά Φαλ, Μιχάλης Λούντζης. Ποια είναι η γνώμη του φόργουορντ για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού;

”Όλα τα παιδιά έχουν δείξει την ποιότητά τους, έχουν παίξει σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν, Είναι έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες. Ο Μιχάλης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, είναι στο χέρι του να κερδίσει πράγματα. Μπορεί να βοηθήσει”