Ολυμπιακός: Τετραήμερο ρεπό και από Δευτέρα… βλέπουνε!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του και ανανέωσε αρχικά το ραντεβού στο ΣΕΦ για τη Δευτέρα (16/3), καθώς και αυτό μπορεί να αλλάξει.

Ολυμπιακός: Τετραήμερο ρεπό και από Δευτέρα… βλέπουνε!

H Euroleague δεν πρόλαβε τον Ολυμπιακό και τη στιγμή που οι Πειραιώτες βρίσκονταν στον «αέρα» η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε την αγωνιστική δραστηριότητα. Με το που πάτησε στο Βερολίνο η ομάδα, έψαξαν πτήση ώστε να φύγουν απευθείας, κάτι που κατάφεραν και μετά από οκτώ ώρες συνολικού ταξιδιού επέστρεψαν στην Αθήνα.

Τι γίνεται από δω και πέρα; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν πρώτοις, παρέδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του, διακόπτοντας τις προπονήσεις και από κει και πέρα βλέπουνε. Ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Μπαφές για το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Βερολίνο: «Καμία ταλαιπωρία - Καλή ανάρρωση και ψυχραιμία»

Το ραντεβού ορίστηκε για τη Δευτέρα (16/3), αλλά πάλι αυτό εξαρτάται από τα μέτρα της Κυβέρνησης, από τις αποφάσεις της Euroleague, καθώς φαίνεται δύσκολο να έχουμε αγωνιστική δράση και την επόμενη εβδομάδα και γενικότερα την εξέλιξη της όλης καθημερινότητας από την πανδημία του κορονοϊού.

Είναι και οι παίκτες ιδιαίτερα προβληματισμένοι και φοβισμένοι, για τις οικογένειές τους, για τα παιδιά τους, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους τους.

Ολυμπιακός: Έφτασε Βερολίνο, επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλες χώρες, δεν έχει εκφράσει κάποιος από τους ξένους την επιθυμία να φύγει για την πατρίδα του και μένουν εδώ, προφυλασσόμενοι και λαμβάνοντας ο καθένας τα απαραίτητα μέτρα, αναμένοντας τις αποφάσεις από τους αρμοδίους.