Μπαφές για το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Βερολίνο: «Καμία ταλαιπωρία - Καλή ανάρρωση και ψυχραιμία»

H αποστολή του Ολυμπιακού πήγε και ήρθε από το Βερολίνο μέσα σε λίγες ώρες, το ταξίδι ήταν κουραστικό, αλλά ο τιμ-μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, έστειλε ενωτικό μήνυμα. «Το τελευταίο που μας λείπει είναι να κατηγορούμε». 

Μπαφές για το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Βερολίνο: «Καμία ταλαιπωρία - Καλή ανάρρωση και ψυχραιμία»

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε πρωί-πρωί για το Βερολίνο, με τους ξένους παίκτες των "ερυθρολεύκων", μάλιστα, να είναι θορυβημένοι από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν φορώντας μάσκες.

Euroleague: Οριστική αναβολή σε όλα τα ματς!

Λίγο πριν την άφιξη της ομάδας για την γερμανική πόλη, όμως, η EuroLeague πήρε μία λογική απόφαση. Ανακοίνωσε την διακοπή του πρωταθλήματος, μέχρι νεοτέρας, καθώς και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών της διοργάνωσης, είχε εκφράσει νωρίτερα τις φοβίες του.

Ολυμπιακός: Έφτασε Βερολίνο, επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα

Με την επιστροφή των "ερυθρολεύκων" στην Αθήνα, ο τιμ-μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, παρά το κουραστικό ταξίδι στο Βερολίνο, έστειλε ενωτικό μήνυμα: «Η αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακος γύρισε στην Ελλάδα. Καμία ταλαιπωρία, άξια σοβαρού λόγου, δεν υπήρξε. Το τελευταίο που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να «δικάζουμε» μέσω social media και μη. Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας κι ας αφήσουμε τη απόδοση ευθυνών για την ώρα. Καλή ανάρρωση σ’ όσους έχουν νοσήσει και ψυχραιμία για όλους μας».

Οι... μασκοφόροι του Ολυμπιακού προς Βερολίνο (pics)

Κορονοϊός: Η Ένωση Παικτών της EuroLeague ζητά αναβολή