Πώς έχει το θέμα με το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό

Αυτά είναι τα δεδομένα με το γήπεδο μπάσκετ που θέλει να φτιάξει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Ελληνικό. Ένα ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει πέρσι το καλοκαίρι η εφημερίδα "ΦΩΣ". 

Πώς έχει το θέμα με το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό

Το περασμένο καλοκαίρι, η εφημερίδα "ΦΩΣ" είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το οποίο ανέλυε τα δεδομένα γύρω από το θέμα του γηπέδου για την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Tις τελευταίες ώρες γίνεται μία αναπαραγωγή για εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νέο!

Εδώ θα φτιάξει το καμίνι του ο Ολυμπιακός

Όπως είχε αναφέρει πέρσι το "ΦΩΣ", «Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο του μπασκετικού Ολυμπιακού Ολυμπιακού, που φεύγει από το «ψυχρό» ΣΕΦ». Όπως είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα μας ο Παντελής Διαμαντόπουλος, το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού θα είναι στο Ελληνικό αλλά όχι εκεί που βρίσκεται σήμερα το κλειστό.

Το νέο μπασκετικό σπίτι θα γίνει στο... έργο Λάτση στην περιοχή και χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα ξεπερνά τις 11.000 θέσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το νέο γήπεδο θα πληρώσουν εξ ολοκλήρου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και θα ανήκει στον ΟΛυμπιακό. Δεν θα πληρώνουν δηλαδή κάποιοι ενοίκιο οι «ερυθρόλευκοι». Το νέο γήπεδο θα μοιάζει με το «Φόρουμ» της Αρμάνι Μιλάνο.

Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" από την 20η Ιουνίου του 2018