Η 11άδα της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (pic)
Οι επιλογές του Μάρκο Νίκολιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό (18:00).
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18:00) για την 5η αγωνιστική της Super League, με στόχο την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της Ένωσης, με τον Γκατσίνοβιτς να ξεκινά δεξί μπακ και τον Μάνταλο πίσω από τον Γιόβιτς.
Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος. Στον άξονα θα είναι οι Μαρίν, Βιτάλις, στα άκρα οι Μάγερ, Κοϊτά και ο Μάνταλος πίσω από τον Γιόβιτς.
Συνοπτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Μαρίν, Βιτάλις, Μάγερ, Κοϊτά, Μάνταλος, Γιόβιτς.
Στον πάγκο: Μπαλαμώτης, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Λυκογιάννης, Χριστακόπουλος, Κάιρινεν, Κουτέσα, Αριάγκα, Καλοσκάμης, Ζοάο Μάριο, Ζούμπκοφ, Ζίνι.
Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ: