Η Αμερικανική πρεσβεία έκοψε παίκτη του Ολυμπιακού από το All Star του ΝΒΑ

Γιατί δεν θα βρεθεί στις ΗΠΑ, ο 16χρονος Αλεξέι Ποκουσέφσκι που είχε προσκληθεί στο παιχνίδι μεταξύ των σπουδαιότερων ταλέντων του κόσμου.

Η Αμερικανική πρεσβεία έκοψε παίκτη του Ολυμπιακού από το All Star του ΝΒΑ

Μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον νεαρό φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν θα γίνει πραγματικότητα σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είχε επιλεγεί να να αγωνιστεί στο παιχνίδι μεταξύ των σπουδαιότερων ταλέντων του κόσμου για το «Μπάσκετ χωρίς σύνορα» για το All Star Game του NBA.

Ο 16χρονος επρόκειτο να ταξιδέψει στη Σάρλοτ και προπονητές του στη γιορτή θα ήταν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς και ΝτιΆντρε Έιτον.

Τελικά, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο νεαρός πρωταθλητής του Ολυμπιακού, δεν θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στο Σάρλοτ καθώς υπήρξε πρόβλημα με τη βίζα του.

«Η επιστολή πρόσκλησης από το ΝΒΑ, το γεγονός ότι ένας επαγγελματίας στο διάσημο αθηναϊκό σωματείο και ότι θεωρείται εκπρόσωπος της μπασκετικής Σερβίας, δεν ήταν αρκετά για το διοικητικό προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προκειμένου να του εκδώσουν βίζα για τις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει το δημοσίευμα της zurnal.rs που κάνει λόγο για απίστευτο σκάνδαλο.