Σλούκας: Με το «10» το καλό στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό φορώντας το νούμερο «10», τον αριθμό στη φανέλα τον οποίο και είχε μέχρι και το 2015, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Πειραιά. 

Σλούκας: Με το «10» το καλό στον Ολυμπιακό!

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Σλούκας αγωνιζόταν με τον αριθμό «16» στη Φενέρμπαχτσε. Το συγκεκριμένο νούμερο, βέβαια, τα τελευταία χρόνια ανήκει στον καλό φίλο και συμπαίκτη του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος και θα συνεχίσει να το φορά. Όταν ο Σλούκας ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το 2008 πήρε τη φανέλα με το «19», ακολούθως αγωνίστηκε με το «18» (με αυτό έπαιξε όταν η ομάδα κατέκτησε το 2012 το Ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη), ενώ στη σεζόν 2012-2013 επέλεξε τη φανέλα με το «10».

Σεζόν ευθύνης για Σλούκα

Με αυτό αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Λονδίνο και με αυτό αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, μέχρι που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015. Αυτόν τον αριθμό, το «10» το καλό, θα επιλέξει και πάλι ο αριστερόχειρας γκαρντ στην επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Σλούκας και Ολυμπιακός: Το «εις το επανιδείν» έγινε πράξη

Και η φανέλα του αναμένεται να κάνει... θραύση, καθώς ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας όχι μόνο τον λατρεύει, αλλά και έχει ενθουσιαστεί με την επιστροφή του στον Πειραιά. Πού να δείτε και τις (τρεις) νέες φανέλες των «ερυθρολεύκων» με την υπογραφή της GSA. Θα είναι ανανεωμένες και εντυπωσιακές. Θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Με φανέλες GSA έως και το 2023!

Σας το είχαμε τονίσει πρώτοι στο «ΦΩΣ», πως η Φενέρμπαχτσε έδειξε μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στον Κώστα Σλούκα. Πως του έκανε το χατίρι να τον αφήσει ελεύθερο, επειδή ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του και στον Ολυμπιακό, για προσωπικούς αλλά και για αγωνιστικούς λόγους.

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι σεβάστηκαν τον Σλούκα

Δεν θα το έκαναν αυτό για καμία άλλη ομάδα! Αν έμπαινε στη μάχη η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, η Αρμάνι Μιλάνο, ή όποια άλλη ομάδα, είναι δεδομένο πως οι Τούρκοι θα ζήταγαν χρήματα. Και ο παίκτης τούς ευχαρίστησε για τη στήριξη που του έδειξαν.

Ολυμπιακός: Η νέα φανέλα - Φόρος τιμής στο θρυλικό Νταμπλ του 1994! (pic)