Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά την εθνική Ρουμανίας και στη Γαλατά Σεράι

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική βόλεϊ γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο έκανε άλμα στην καριέρα του, μετά την εθνική Ρουμανίας πήγε και στη Γαλατά Σεράι, αντί του Τούρκου Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ που είναι υπ ατμόν στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά την εθνική Ρουμανίας και στη Γαλατά Σεράι

Ο πρώην ομοσπονδιακός Γκιγιέρμο Ναράνχο τερμάτισε φέτος δεύτερος στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Ποτσδάμ και έκανε άλμα στην καριέρα του. Μετά την εθνική Ρουμανίας ανέλαβε και τη Γαλατά Σεράι, αντί του Τούρκου Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ που είναι υπ ατμόν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ναράνχο δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ικανοποιημένος με την απόφαση της ρουμανικής ομοσπονδίας να υπάρχουν πάντα στο τερέν δυο Ρουμάνες και απεριόριστες ξένες στην δωδεκάδα. Στην Ελλάδα επιτρέπονται 4 ξένες στην δωδεκάδα υπό προϋποθέσεις, μια από αυτές να πληροί αυστηρά κριτήρια.

Η Ρουμανία θα έχει την Άλμπα στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, η Ταργκοβίστε που απέκλεισε πέρυσι τον Ολυμπιακό, δεν δήλωσε καν συμμετοχή, όπως και οι δυο ομάδες του Βουκουρεστίου Ραπίντ και Διναμό. Στο Τσάλεντζ Καπ θα παίξουν Λουκόι (3η), Βολουντάρι (6η), CSM Boυκουρεστίου (7η)

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: www.eurosport.ro