Η συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, με ποια ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει!

O Oλυμπιακός θέλει δυο σετ στην Τσεχία για να προκριθεί στην οκτάδα του Cev Cup, όπου «πέφτουν» τέσσερις τρίτες του Τσαμπιονς Λιγκ. Ποια είναι η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Η συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, με ποια ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει!

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Τσάμπιονς Λιγκ οι πρώτοι των ομίλων περνούν απευθείας στην επόμενη φάση, ενώ οι δεύτεροι και η καλύτερη τρίτη θα παίξουν πλέι οφ για να βγουν οι τρεις ομάδες που θα περάσουν στους προημιτελικούς.

Στη διοργάνωση του Ολυμπιακού, στο Cev Cup θα «πέσουν» οι τέσσερις τρίτες, με την ελληνική ομάδα να παίζει με την τρίτη καλύτερη τρίτη. Βάση των βαθμολογιών και του προγράμματος η Φενέρ Μπαχτσέ θα μείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, η χειρότερη τρίτη θα είναι η Μιλούζ ή η Βάσας του Αθανασόπουλου, ενώ η Πότσδαμ θα είναι η πρώτη καλύτερη.Βάση λογικών αποτελεσμάτων.

Ολυμπιακός-Ντούκλα Λίμπερετς 3-0: Σαρωτικός με κορυφαία τη Γουίντερς

Άρα για τον Ολυμπιακό μένουν οι δυο ρουμανικές ομάδες, η Άλμπα και η Ταργκοβίτσε, με πιο πιθανή αντίπαλη την πρώτη, ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι η Όλγα Στράντζαλη, ενώ στην άλλη ομάδα έπαιζε φέτος η Τζίνα Λαμπρούση.

Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών: Προκρίθηκαν ΑΟ Θήρας, Άρης, Μαρκόπουλο

Σίγουρα οι ομάδες που θα έρθουν από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλύτερες από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι ανίκητες. Και το σπουδαιότερο; Ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο ματς στον Ρέντη, κάτι που του δίνει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ημιτελικούς. Γιατί συνήθως κρίνονται οι προκρίσεις με τον ηλίθιο τρόπο που η Cev θεωρεί ίδια αποτελέσματα το 3-0 και το 3-1 που απομακρύνει τους απλούς φιλάθλους από το βόλεϊ. Όλοι όσοι δεν παρακολουθούν το άθλημα δεν μπορούν να καταλάβουν και με το δίκιο τους, γιατί είναι ίδιο το 3-0 και το 3-1.

Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών: Προκρίθηκαν Φοίνικας Σύρου, Άθλος Ορεστιάδας, Κηφισιά και Άρης

Οι βαθμολογίες και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Α όμιλος

3. Mιλούζ 1-4 3

4. Βάσας 0-4 1

Τελευταία αγωνιστική: Μιλούζ-Βάσας

Β όμιλος

3. Άλμπα 1-4 4

4. Ντίνπρο 1-4 2

Τελευταία αγωνιστική: Άλμπα- Ντνίπρο

Γ όμιλος

3. Πότσδαμ 2-3 4

4. Ερυθρός Αστέρας 0-4 1

Τελευταία αγωνιστική: Πότσδαμ-Ερυθρός Αστέρας

Δ΄όμιλος

3. Φενέρ Μπαχτσέ 2-2 7

4. Τενερίφη 0-4 0

Τελευταία αγωνιστική: Τενερίφη-Φενέρ Μπαχτσέ

Ε΄όμιλος

3. Ταργκοβίτσε 1-3 5

4. Μαρίτσα 0-4 0

Τελευταία αγωνιστική: Ταργκοβίτσε-Μαρίτσα