Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι αναφορές για Σορτς και Ουόρντ
Οι Σορτς και Ουόρντ συνεχίζουν να εμπλέκονται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό είναι στο φάιναλ φορ

Από το εξωτερικό συνεχίζονται οι αναφορές για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τους δυο παίκτες της Παρί, τον Τι Τζέι Σορτς και τον Τάισον Ουόρντ.
Το TeleSport συγκεκριμένα μετέδωσε ότι προτεραιότητα του Σορτς είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και στο Μέμφις εξετάζουν την περίπτωσή του. Εάν δεν βρει αυτό που θέλει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο Σορτς θα μείνει στην Ευρώπη, όπου φέρεται να έχει καταλήξει σε τρεις επιλογές. Αυτές των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Μίγια
Όσον αφορά τον Ουόρντ, ο Ισραηλινός ρεπόρτερ Άρελ Γκίνσμπερ σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στα φαβορί για την απόκτησή του και σκοπεύει το καλοκαίρι να του κάνει μια εξαιρετική πρόταση!
Οι δυο άσοι της Παρί, πράγματι δεν αφήνουν αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους», αλλά το μυαλό τώρα είναι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Κινήσεις πίσω απ’ τις κουρτίνες μπορεί να γίνονται, όχι όμως σε χειροπιαστό επίπεδο.