Σοκ στους Σέλτικς: Μάλλον υπέστη ρήξη αχιλλείου ο Τέιτουμ!
Ο Τζέισον Τέιτουμ αποχώρησε από το παρκέ του Madison Square Garden με καροτσάκι.

Ο Νόμος του Μέρφι θεωρεί πως όταν τα πιστεύεις πως τα πράγματα δε μπορούν να εξελιχθούν χειρότερα, θα διαψευστείς. Μάλλον κάπως έτσι λειτουργεί η κατάσταση στους Μπόστον Σέλτικς, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Σα να μην έφτανε η ήττα από τους Νικς, που φέρνει τους Κέλτες μία ανάσα από τον αποκλεισμό, οι περσινοί πρωταθλητές πρέπει να διαχειριστούν και τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέισον Τέιτουμ.
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ντάνι Γκαρθία μετά τον τελικό Κυπέλλου
Ο ηγέτης των Σέλτικς φαίνεται να μην πάτησε καλά το πόδι του, περίπου 2 λεπτά πριν τη λήξη. Αμέσως, ξεκίνησε να υποφέρει από τους πόνους, ενώ έπρεπε να μεταφερθεί με καροτσάκι στο ιατρείο του γηπέδου.
Οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες, μιας και εκφράζονται φόβοι για ρήξη αχιλλείου. Βέβαια, όλα θα φανούν στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Τρίτη (13/5).