Τι μας είπε ο Ζόραν Γκάετς για τη Βίλμα Σάλας και τον Πάβλε Πέριτς

Ο Ζόραν Γκάετς έχει δουλέψει τόσο με τη Βίλμα Σάλας, όσο και με τον Πάβλε Πέριτς  και μας είπε τη γνώμη του για τα δύο νέα αστέρια του Ολυμπιακού.

Τι μας είπε ο Ζόραν Γκάετς για τη Βίλμα Σάλας και τον Πάβλε Πέριτς

Ο Ζόραν Γκάες μεγάλωσε βολεϊμπωλιστικά στην Ελλάδα, αφού ήρθε νεαρός και άσημος από τη Βοϊβοντίνα στον Άρη και στη συνέχεια δούλεψε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ορεστιάδα, κατέκτησε με την εθνική Σερβίας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, δούλεψε με επιτυχία στα μεγάλα πρωταθλήματα της Τουρκίας, της Ρωσίας(ομοσπονδιακός προπονητής), του Αζερμπαϊτζάν(άνδρες-γυναίκες) και τώρα είναι πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας βόλεϊ.

To ...όνειρο με τη Σάλας, ο Μαρινάκης, η Ακρόπολη και το κέρδος του Ολυμπιακού (pics, vid)

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κάνει διακοπές στον Μαρμαρά της Χαλκιδικής, μαζί με τη σύζυγο του Μίρα και την κόρη του Ισιδώρα και τον ρωτήσαμε για τη Βίλμα Σάλας, που την είχε παίκτρια στο Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν και τον Πάβλε Πέριτς, χωρίς να του αποκαλύψουμε τη σχέση τους με τον Ολυμπιακό.

Στόχος του Ολυμπιακού το μεγάλο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ Πάβλε Πέριτς (pics, vid)

Για την Κουβανή μας είπε: "κακώς ασχολείσθε με την Σάλας, το κασέ της είναι 400.000 ευρώ και τέτοια παίκτρια δεν έρχεται στην Ελλάδα, εκτός κι αν προέρχεται από τραυματισμό. Από τις καλύτερες επιθετικές στον κόσμο και πολύ καλό παιδί. Ήταν η καλύτερη ξένη παίκτρια που προπόνησα, από πλευράς χαρακτήρα". Όταν του αποκαλύψαμε ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό υποστήριξε: "Μεγάλη μεταγραφή. Σίγουρα ήρθε στην Ελλάδα για να επανέλθει αγωνιστικά και του χρόνου θα πάει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα"

Τον ρωτήσαμε αν υπάρχει κάποιο ταλέντο στη Σερβία για τον Ολυμπιακό και τόνισε: "Ο Πέριτς είναι το νέο μεγάλο όνομα, που δεν άνοιξε ακόμη τα φτερά του έξω από τη χώρα. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, με καλές επιθετικές επιδόσεις, εκπληκτικός στο σερβίς και στο μπλοκ. Δεν είναι σούπερ στην υποδοχή, λόγω του ύψους του (2.07), αλλά δεν είναι προβληματικός. Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος και έδωσε το πρωτάθλημα στην Βοϊοβοντίνα”

Όσον αφορά τον Πέριτς ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του, αφού κοντράρει χρηματικά στα ίσια τις ιταλικές ομάδες και του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ ο Μπόλε Μπόσκαν, που υπήρξε παίκτης και προπονητής του Ολυμπιακού και στη Βοϊβοντίνα ήταν τεχνικός διευθυντής και τον τελευταίο καιρό προπονητής. Ο Πέριτς βρίσκεται στο Ρίμινι για το Νάσιονς Λιγκ με την εθνική Σερβίας.