Στόχος του Ολυμπιακού το μεγάλο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ Πάβλε Πέριτς (pics, vid)

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί μαζί με  ιταλικούς συλλόγους, τον Πάβλε Πέριτς, το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ.

Στόχος του Ολυμπιακού το μεγάλο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ Πάβλε Πέριτς (pics, vid)

Είναι ηλικίας 23 χρονων, έχει ύψος 2.07 και τον διεκδικεί από την Βοϊβοντίνα, μαζί με την Περούτζια του Νίκολα Γκριμπτς, τη Λατίνα και τη Βερόνα του Στόιτσεφ.

Eίναι στέλεχος της εθνικής Σερβίας στο Νάτιονς Λιγκ και μπορείτε να τον θαυμάσετε στους αγώνες που γίνονται αυτή την εποχή, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τους ιταλικούς συλλόγους.

Eίναι μεγάλο ταλέντο, θεωρείται σπουδαίος επιθετικός, βελτιώθηκε και στην υποδοχή και είναι γέννημα-θρέμμα της μεγάλης σχολής της Βοϊβοντίνα. Χτυπάει από τα 3.55 στην επίθεση και πηδάει στο μπλοκ στα 3.25. Ζυγίζει 96 κιλά και θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός Σερβίας.

Στα περσινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Βοϊβοντίνα κέρδισε 3-1 την αγγλική Πολόνια και ο Πέριτς είχε 8 πόντους (5/5, 2 μπλοκ, 1 άσο), αλλά έχασε 3-0 από την ιταλική Τρεντίνο με τον Πέριτς να έχει 7 πόντους(7/20) και αποκλείστηκε.

Στη συνέχεια η Βοϊβοντίνα έπαιξε στο Cev Cup και ο Πέριτς έπαιξε μόνος του τη Διναμό Μόσχας στη Ρωσία(ένα ματς), όπου η σερβική ομάδα έχασε 3-0, με 17 πόντους(15/26, 1μπ, 1 ασ)

Ολυμπιακός

Ακραίοι: Νίκολας Μιγαήλοβιτς(Σερ), Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης, Πάβλε Πέριτς(Σερ)

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς(Λετ), Ηρακλής Παπαδόπουλος

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγέν(Σλοβε)

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

Δείτε τον στο βίντεο Ιταλία-Σερβία: