Καζάζης: «Στην κορυφή ως το τέλος» (vid)

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου.

Καζάζης: «Στην κορυφή ως το τέλος» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 3-0: «Ντέρμπι» 81 λεπτών!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Κλείσαμε θετικά τον κύκλο των αγώνων με τις ομάδες με τις οποίες διεκδικούμε το πρωτάθλημα και τους υπόλοιπους τίτλους. Νομίζω ότι η εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι σταθερά καλύτερη και έχουμε χτίσει πέρα από την αυτοπεποίθηση, μια αγωνιστικά καλή εικόνα και δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας. Στόχος μας είναι να είμαστε υγιείς και να προχωράμε. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Από την αρχή της χρονιάς, είναι ορατή η καλή εικόνα της ομάδας και η αγωνιστική άνοδός μας. Νομίζω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Βαθμολογικά μπορούμε να πούμε ότι αποκτάμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά για μας δεν λέει τίποτα αυτό. Το θέμα στην ομάδα είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, να κοιτάει ένα παιχνίδι κάθε φορά και να μην σκέφτεται τίποτα άλλο παρά τους τρεις βαθμούς που μπορεί να πάρει. Συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε και να αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε αναμέτρηση».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη που μας δίνει ένα πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Αυτό το 3-0 μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Σήμερα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά λειτουργήσαμε ως ομάδα και τα ξεπεράσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι η Σύρος δεν έπαιξε καλά γιατί βγάλανε κάποιες εξαιρετικές άμυνες, αλλά σήμερα εμείς ήμασταν πολύ πιο δυνατοί. Πετύχαμε σημαντικούς πόντους και φτάσαμε δίκαια στη νίκη».