Επίσημο: Στη Μιλούζ η Λαμπρούση

Την απόκτηση της Τζίνας Λαμπρούση που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η γαλλική Μιλούζ

Επίσημο: Στη Μιλούζ η Λαμπρούση

Ήταν γνωστό πλέον είναι και επίσημο. Ο λόγος για τη συμφωνία της Τζίνας Λαμπρούση με τη Μιλούζ.

Το τέλος εποχής του Ολυμπιακού και το μέλλον

Όπως σας είχε πληροφορήσει το fosonline.gr η διεθνής κεντρική αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Aντεπίθεση του Ολυμπιακού σε 3 μέτωπα

Έτσι μετά από επτά χρονιά στην ομάδα του Πειραιά η 27χρονη Ελληνίδα θα δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως θα γίνει η τρίτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στη Μιλούζ, μετά την Γεωργία Τζανακάκη και την Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Κατερίνα Ζακχαίου από τον Ολυμπιακό στην Κούνεο

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης της η Λαμπρούση δήλωσε: «Είναι τιμή μου να ανήκω στη Μιλούζ και ανυπομονώ να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Ανυπομονώ επίσης να παίξω σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γαλλικό Πρωτάθλημα. Εύχομαι στον εαυτό μου υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν».

Φρανκ Σαλβανί: «Η Γεωργία έχει το τέλειο προφίλ»

Ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας, Φρανκ Σαλβανί, έπλεξε το εγκώμιο της Λαμπρούση και ανέφερε για την επιλογή της ελληνίδας αθλήτριας:«Όλοι αγαπάμε την Όλγα Τρατς, ( αρχηγό της Μιλούζ που αποχώρησε και κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου). Έτσι, όταν μας είπε ότι ήθελε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα, έπρεπε να βρούμε μια πολύ καλή παίκτρια αλλά και ένα θετικό άτομο.

Πιστεύουμε ότι η Γεωργία έχει το τέλειο προφίλ. Έχει ένα μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων στην επίθεσης και είναι πολύ γρήγορη στο μπλοκ. Είναι η πρώτη φορά που αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε τη Μιλούζ για την πρώτη της εμπειρία στο εξωτερικό.» .

Να σημειωθεί ότι πριν τη Λαμπρούση στη Μυλούζ εχουν αγωνιστεί δύο ακόμη αθλήτριες, η Αθηνά Παπαφωτίου πριν δύο χρόνια και η Γεωργία Τζανακάκη πρώην αθλητρια του Πανελληνίου και του Παναθηναϊκού το 2004.