Τέλος η Λαμπρούση από Ολυμπιακό, «έκλεισε» στη Μιλούζ - Στην Κούνεο η Στράντζαλη!

Παρελθόν από το δυναμικό του Ολυμπιακού αποτελεί οριστικά η Τζίνα Λαμπρούση, η οποία συμφώνησε σε όλα με τη γαλλική Μιλούζ. Στην Κούνεο θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Στράντζαλη.

Τέλος η Λαμπρούση από Ολυμπιακό, «έκλεισε» στη Μιλούζ - Στην Κούνεο η Στράντζαλη!

Οριστική είναι η αποχώρηση της Τζίνας Λαμπρούση από το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διεθνής κεντρική συμφώνησε σε όλα με τη Μιλούζ και θα συνεχίσει την καριέρα της στη γαλλική ομάδα.

Το συμβόλαιο της Λαμπρούση έληγε αυτό το καλοκαίρι και δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην παραμονή της Ζακχαίου, ώστε να την έχει ως δίδυμο στις θέσεις των κεντρικών μαζί με τη Γιώτα.

Την ίδια ώρα, το όνειρό της πραγματικότητα θα κάνει από τη νέα σεζόν η Όλγα Στράντζαλη, η οποία υπέγραψε στην Κούνεο και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο ίσως πρωτάθλημα του κόσμου, το ιταλικό.

H διεθνής ακραία μετά από δύο χρόνια στην Πολωνία σε Ενέα Πίλα και Λεγκιονόβο, υπέγραψε με την Κούνεο συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.