Aντεπίθεση του Ολυμπιακού σε 3 μέτωπα

Τρεις αθλήτριες από το φετινό ρόστερ έχασε ο Ολυμπιακός, τις Κατερίνα Ζακχαίου, Τζίνα Λαμπρούση, Άνα Λαζάρεβιτς και ήδη ξεκίνησε τις επαφές για την κάλυψη των κενών τους με μεταγραφές, προκειμένου να είναι και του χρόνου το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Aντεπίθεση του Ολυμπιακού σε 3 μέτωπα

Ως γνωστόν, οι δύο πρώτες έφυγαν γιατί ήθελαν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, αν και τα χρήματα που πήραν δεν δικαιολογούν την αποχώρησή τους. Απλά είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίξει σε καλύτερα πρωταθλήματα και οι δύο πρώην του Ολυμπιακού έχουν τα φόντα να πετύχουν, ιδιαίτερα η Κύπρια αθλήτρια. Η Λαζάρεβιτς είχε άλλο κίνητρο, αφού θέλει να κάνει οικογένεια, να γίνει μητέρα και αποχωρεί προς το παρόν από την ενεργό δράση.

Όπως έχουμε πει κατ' επανάληψη, ο Ολυμπιακός δεν… κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα, έχει έτοιμα πλάνα και κινείται στην ελληνική αγορά προκειμένου να αναπληρώσει τα κενά με τον καλύτερο τρόπο και να αποδυναμώσει ταυτόχρονα τους αντιπάλους του.

Γι' αυτό και οι στόχοι του είναι η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου του ΑΟ Θήρας, η Ιωάννα Πολυνοπούλου του ΠΑΟΚ και η Άννα Καλαντάτζε του Παναθηναϊκού. Με την προοπτική να μείνει ως τρίτη κεντρική η Αλίκη Κωνσταντινίδου, ο Ολυμπιακός θα πάρει μία από τις τρεις (ή και δύο) και προτεραιότητα από τις ξένες είναι η Σάσι Χίπε, ενώ στα πλάνα είναι και την επόμενη χρονιά οι συνήθεις Χριστοδούλου, Γιώτα, Κονόμι (αν δεν κρεμάσει τα παπούτσια), αλλά και οι Τοτσίδου, Ξανθοπούλου, Μιλεντίγεβιτς, Κακουράτου.

«Μουδιασμένες» είναι οι υπόλοιπες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον προϋπολογισμό του μπάσκετ για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό, τον ΠΑΟΚ να συζητά και με Ιταλό προπονητή, τον Ηλυσιακό με τον Νίκο Κωστακόπουλο, το Μαρκόπουλο να συνεχίζει στην ίδια ρότα με τη Revoil στο πλάι του, την ΑΕΚ να ψάχνει προπονητή και γήπεδο και, τέλος, τη Θέτιδα Βούλας να αναζητά πασαδόρο μετά την αρνητική απάντηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου.