Άρης: Ανακοίνωσε την Λαμπριανίδου

Η Δέσποινα Λαμπριανίδου επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη.

Άρης: Ανακοίνωσε την Λαμπριανίδου

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη επέστρεψε η Δέσποινα Λαμπριανίδου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη συνεργασία με τη Δέσποινα Λαμπριανίδου για την αγωνιστική περίοδο 2025-26.

Η Δέσποινα είναι γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου του 2004 και αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.

Η 21χρονη βολεϊμπολίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΡΗ τη σεζόν 2021-22 και αποτέλεσε μέλος της γυναικείας ομάδας για δύο χρόνια. Τη σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ενώ η περσινή χρονιά την βρήκε στην ομάδα των Βριλησσίων».

Η Δέσποινα Λαμπριανίδου δήλωσε: «Μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα λόγω του τραυματισμού μου, επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και στην ομάδα που έχω στην καρδιά μου. Με σύμμαχό μας τους φιλάθλους του ΑΡΗ, που είναι πάντα εκεί, την προσωπική και την ομαδική δουλειά, πιστεύω να πραγματοποιήσουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα ευχηθώ μόνο υγεία σε όλες τις αθλήτριες γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος. Ευχαριστώ την οικογένεια του ΑΡΗ που με υποδέχτηκε ξανά και ανυπομονώ πάρα πολύ να αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα της ομάδας μου».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110