ΠΑΟΚ: Τελείωσαν τον Τούρκο κεμαλιστή Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ, πήραν τον Ντάρκο Ζάκοτς

Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει φέτος στον πάγκο του τον Τούρκο Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών για την αγάπη του προς τον Κεμάλ Ατατούρκ και θα πορευτεί με τον Σέρβο Ντάρκο Ζάκοτς.

ΠΑΟΚ: Τελείωσαν τον Τούρκο κεμαλιστή Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ, πήραν τον Ντάρκο Ζάκοτς

Οι αντιδράσεις ενός συνδέσμου του ΠΑΟΚ για τις αναρτήσεις του Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ υπέρ του Κεμάλ έπιασαν τόπο και η ομάδα γυναικών ακύρωσε τη συμφωνία με τον Τούρκο προπονητή.

ΠΑΟΚ: Αντιδράσεις συνδέσμων κατά του προπονητή τους Γκιουνεϊλιγκίλ, λόγω Κεμάλ

Τη θέση του θα πάρει ο 60χρονος Σέρβος Ντάρκο Ζάκοτς, που έχει σπουδαίο βιογραφικό. Φέτος ήταν προπονητής της Παρτιζάν, ενώ έχει δουλέψει στις ρουμανικές Άλμπα, Κοστάντζα, την ιταλική Μπάρι, ήταν στην εθνική Ρουμανίας (2010-12) και στην εθνική Σερβίας (1996-2001).

Αμοιρίδη μην ακούς τους εθνικιστές, κράτα τον Αταμάν στον ΠΑΟΚ!

Έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ρουμανίας, 13 πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα Σερβίας. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο 2017 με την Άλμπα, πίσω από την τουρκική Βακίφμπανκ και δυο φορές το ασημένιο στο CEV Cup.

Kαναδές στον Άρη, Βουλγάρα στα Πεύκα, Φλιάκου στη Λαμία, ζητάει λεφτά ο Αταμάν από τον ΠΑΟΚ

Θεωρείται σκληρός προπονητής, επιβάλει την πειθαρχία στην ομάδα, δεν δέχεται παρεμβάσεις και είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ. Βέβαια αναλαμβάνει μια ομάδα που έφτιαξε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό ήταν εκ των προτέρων γνωστό, όταν του έγινε η πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ διώχνει τον Γκιουνεϊλιγκίλ - «Όχι» από τη Μίρκοβιτς

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τούρκο Αταμάν με το αζημίωτο βέβαια και γράφτηκε στην ιστορία ότι ανακοινώθηκε προπονητής που δεν πήγε καν στην προετοιμασία της ομάδας του. Πέρασε με λίγα λόγια αυτό που ήθελε μερίδα οπαδών-εθνικιστών.