Ο ΠΑΟΚ διώχνει τον Γκιουνεϊλιγκίλ - «Όχι» από τη Μίρκοβιτς

Ο θόρυβος που ξέσπασε με τις αναρτήσεις του Γκιουνεϊλιγκίλ αναγκάζει τον Αμοιρίδη να τον διώξει από τον ΠΑΟΚ. Αρνητική η απάντηση της πασαδόρου Μίρκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ διώχνει τον Γκιουνεϊλιγκίλ - «Όχι» από τη Μίρκοβιτς

Ο Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ ήρθε, είδε και απέρχεται, αφού οι αντιδράσεις που ξέσπασαν με τις αποθεωτικές αναρτήσεις του στο instagram, αναγκάζουν τον Κώστα Αμοιρίδη να τον διώξει πριν καν προπονήσει τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια η ανακοίνωση των συνδεσμιτών είναι ανιστόρητη γιατί στις 19 Μαίου ο Κεμάλ Ατατούρκ την αφιέρωσε στους νέους, ενώ ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Καψής την καθιέρωσε ως ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων. Η 30η Αυγούστου εξάλλου γιορτάζεται για τις νικηφόρες μάχες κατά των Ελλήνων στη Μικρά Ασία. Με λίγα λόγια καμμία από τις αναρτήσεις του Γκιουνεϊλιγκίλ δεν συνδυάζεται με γενοκτονία.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Τούρκος προπονητής προκάλεσε έκρηξη σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, οδηγεί στο συμπέρασμα, πως δεν μπορεί να μείνει επειδή προκαλεί το εθνικό αίσθημα. Και οι άλλοι Τούρκοι προπονητές που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι Κεμαλικοί, όπως η πλειονότητα των γειτόνων μας, αλλά ουδείς έψαξε τα social media τους ή δεν έκαναν αναρτήσεις με τον Κεμάλ. Το διαδίκτυο κατέστρεψε καριέρες και ζωές...

Έτσι ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για αναζήτηση νέου προπονητή, με βοηθό τον Γιάννη Χαριτωνίδη...

ΠΑΟΚ

Ακραίες: Σταματία Κυπαρίσση, Κλέπκου Μαρία, Κασαούνα Ουίλιαμς(ΗΠΑ), Αλεξάνδρα Μιλάνοβα (Βου)

Διαγώνιες: Tσούμπα (Κεν)

Κεντρικές: Κική Τερζόγλου, Ανδρομάχη Τσόγκα, Πολυνοπούλου Ιωάννα

Πασαδόροι: Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα

Προπονητής: Αταμάν Γκιουλεϊνιγκίλ (Του)

«Όχι» από την Μίρκοβιτς

Στο μεταγραφικό κομμάτι η Ζλατάνα Μίρκοβιτς απάντησε αρνητικά στην πρώτη κρούση του ΠΑΟΚ, που άργησε. Τώρα είναι βασική στην Εθνική Σερβίας και θα περιμένει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα, αφού και η σπουδαία Χέμικ Πολίς ψάχνει για πασαδόρο. Το ερώτημα είναι αν θα την περιμένει ο ΠΑΟΚ ή θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ήταν πάντως βασική στον πρωϊνό αγώνα Ιαπωνία-Σερβία 2-3.