Kαναδές στον Άρη, Βουλγάρα στα Πεύκα, Φλιάκου στη Λαμία, ζητάει λεφτά ο Αταμάν από τον ΠΑΟΚ

Δυο Καναδές παίρνει ο Άρης, μια Βουλγάρα τα Πεύκα, ο Τούρκος Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ ζητάει λεφτά από τον ΠΑΟΚ, ενώ ετοιμάζει επίθεση η τουρκική ομοσπονδία βόλεϊ.

Kαναδές στον Άρη, Βουλγάρα στα Πεύκα, Φλιάκου στη Λαμία, ζητάει λεφτά ο Αταμάν από τον ΠΑΟΚ

Την ακραία Καναδή Βίκι Σαβάρτ (1.86, 30) που έπαιξε στον Πανναξιακό και στον Άρη και τη δεύτερη πασαδόρο της εθνικής Καναδά Κιμ Ρομπιτάιλ (32, 1.80) παίρνει ο Άρης και ενισχύεται αφάνταστα, ξεφεύγοντας από το γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό.

Τα Πεύκα μετά την Αργεντίνα κεντρική Μπρέντα Γκραφ, παίρνουν και τη Βουλγάρα ακραία Ντεσίσλαβα Νικόλοβα (32, 1.80) που έκανε καριέρα στην Κύπρο, στην Σαλαμίνα, στην Ανόρθωση, στην Βουλγαρία έπαιξε στην Μαρίτσα και στην Τουρκία στο Αϊδίνιο.

Η Λαμία έκανε τις πρώτες μεταγραφές της με την απόκτηση της πασαδόρου Φλιάκου και της κεντρικής Αργυρίου.

Πολύ ψωμί όμως έχει η ιστορία Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, αφού η τούρκικη ομοσπονδία βόλεϊ ετοιμάζει επίθεση στον ΠΑΟΚ με ανακοίνωση και καταγγελία στην FIVB, ενώ ο Τούρκος προπονητής θέλει αποζημίωση για την λύση του συμβολαίου του. Πουθενά στον κόσμο δεν προβλέπεται να απολύεται ένας προπονητής επειδή έκανε αναρτήσεις για τον πρόεδρο της χώρας του. Κι άλλοι Τούρκοι προπονητές και παίκτες, παίκτριες βόλεϊ και μπάσκετ που ήταν και είναι στην Ελλάδα υπήρξαν υποστηρικτές του Κεμάλ, αλλά κανένας σύλλογος δεν τους έδιωξε επειδή έβγαλε ανακοίνωση ένας σύνδεσμος οπαδών.

Η Θύρα 4 εξάλλου στηρίζει τον Αμοιρίδη, προκειμένου να μην φύγει, αλλά σίγουρα είναι δυσαρεστημένος από την όλη κατάσταση και όλα πλέον είναι στάσιμα. Πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε πρόσληψη προπονητή και ξένης πασαδόρου. Μην εκπλαγείτε αν μείνει πρώτος προπονητής ο Γιάννης Χαριτωνίδης που είχε καλά δείγματα στα Πεύκα. Φυσικά ο Τούρκος προπονητής έγινε λαϊκός ήρωας στη χώρα του.

Η ανακοίνωση

«Η ΘΥΡΑ 4 δηλώνει ότι στηρίζει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, τον κύριο Αμοιρίδη και το έργο που προσφέρει αγνά, αθόρυβα, ταπεινά και ΠΑΟΚτσηδικα.

Ώντας επί συναπτά έτη βασικός χορηγός του ΑΣ οδηγεί το τμήμα σε επιτυχίες και καταξίωση, συνεχίζοντας την παράδοση των μετρημένων και μεθοδικων ΠΑΟΚτσηδων παραγόντων που δρουν χωρίς συμφέρον, με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του Δικεφάλου.

Ο εθνικισμός – από οποια πλευρά του πλανήτη ή του Αιγαίου και αν προέρχεται – είναι ένα φίδι που μοιράζει δηλητήριο μίσους και φέρνει στους λαούς πολέμους και δυστυχία.

Ως υποστηρικτές του μεγαλύτερου συλλόγου που ιδρύθηκε ποτέ από πρόσφυγες έχουμε υποχρέωση να στεκόμαστε απέναντι σε μισαλλοδοξες ιδεολογίες και φωνές. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τσαρπανα που έκρυψε τις στολές της ομάδας μας πριν τις κατασχέσουν οι ναζί, έτσι και εμείς λέμε όχι στο φασισμό και σε κάθε του έκφανση.

Καλούμε το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να στηρίξει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη και τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους γιατί λατρεύουν το σύλλογο όπως και εμείς, χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος».