Άρης: Ευχαριστεί τον κόσμο του, καυτηριάζει τη στάση της Αστυνομίας

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό αλλά και καυτηριάζει τη στάση της Αστυνομίας για τη... διπλή εκκένωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

 Άρης: Ευχαριστεί τον κόσμο του, καυτηριάζει τη στάση της Αστυνομίας

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση. Αρχικά ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που συμπαραστάθηκαν στο ντέρμπι Γυναικών με τον Παναθηναϊκό και ύστερα καυτηριάζει τη στάση της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε στο κλειστό της Μίκρας έγινε διπλή… εκκένωση πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κάτι το οποίο καθυστέρησε τη διεξαγωγή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ‘Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Άρη για την εκπληκτική συμπαράστασή του στον αγώνα της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό.Οι φίλοι της ομάδας μας αποτέλεσαν τον 7ο παίκτη της και την «έσπρωξαν» στη σπουδαία νίκη, δίνοντας ρεσιτάλ στήριξης για πέντε σετ. Τους περιμένουμε στο πλευρό μας και στη συνέχεια αυτού του υπέροχου φετινού «ταξιδιού» της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Άρη.

Παράλληλα, ο Α.Σ. Άρης εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα έγιναν πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης. Οι φίλαθλοί μας υπέστησαν μία άνευ προηγουμένου και αναίτια ταλαιπωρία, λόγω της αδυναμίας της Αστυνομίας να επιτελέσει το έργο της.

Μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρχαν μόλις τρεις αστυνομικοί στο γήπεδο και δε διενέργησαν τον απαιτούμενο έλεγχο εισιτηρίων και πιστοποιητικών, κάτι που έγινε από τους υπεύθυνους κορονοϊού του γηπέδου. Στη συνέχεια ο παρατηρητής του αγώνα, κ. Σιδηράς, ζήτησε να βγουν όλοι οι φίλαθλοι έξω, ώστε να γίνει νέος έλεγχος των πιστοποιητικών. Αφού έγινε αυτό, ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βγουν εκ νέου εκτός του κλειστού για να διεξαχθεί… σωματικός έλεγχος!Όλα αυτά ενώ η ώρα έναρξης της αναμέτρησης (18:00) είχε παρέλθει.

Οι φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι έσπευσαν μαζικά στη Μίκρα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας, υποβλήθηκαν σε άνευ προηγουμένου… δοκιμασίες. Όσα έγιναν είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα κατά μία ώρα. Και ενώ δεν είχε δοθεί η παραμικρή αφορμή από τον κόσμο του Άρη. Απλά, λόγω ανικανότητας της Αστυνομίας να πράξει τα αυτονόητα.

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, Σπύρο Μητσκάκη, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο και δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση. Και ενημερώνουμε ότι θα παρακολουθήσουμε στενά αν θα πράξει τα ίδια σε άλλους αγώνες που θα γίνουν στο κλειστό της Μίκρας (το οποίο φιλοξενεί πολλές ομάδες). Αν δεν το κάνει, θα απευθυνθούμε απευθείας στον αρμόδιο υπουργό, για διαφορετική αντιμετώπιση του Άρη.»