ΠΑΟΚ: Ο πρώην σύζυγος της Λι Ντα Γιονγκ την κατηγορεί ότι τον κακοποιούσε (vid)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξωαγωνιστική ζωή της Ντα-Γιονγκ Λι που υπέγραψε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί ότι τον κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά 

ΠΑΟΚ: Ο πρώην σύζυγος της Λι Ντα Γιονγκ την κατηγορεί ότι τον κακοποιούσε (vid)

Η μεταγραφή από την Κορέα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα, όχι αγωνιστικής αλλά ποινικής φύσεως καθώς η ζωή της 25χρονης Ντα-Γιονγκ Λι μάλλον είναι λίγο «άστατη». Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί ότι τον κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά και έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον της, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκατομμυρίων γουόν (σ.σ. 361.000 €).

ΠΑΟΚ: Πήραν βίζα οι δίδυμες Λι και πετάνε για Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου

«Συνεργός» η αδελφή της

Ωστόσο, ο πραγματικός σάλος προκλήθηκε από τις κατηγορίες και τα αποκαλυπτικά μηνύματα που διέρρευσαν στα media, από τα οποία προκύπτει ότι η Ντα-Γιονγκ Λι και η δίδυμη αδερφή της Τζε-Γιονγκ, έκαναν bullying, όχι μόνο στον πρώην σύζυγο της πρώτης, αλλά και σε άλλα άτομα.

Συνέντευξη των αδελφών Λι και παραλληλισμός με τον Ιβάν Σαββίδη

Αντιδράσεις και πανηγυρισμοί στην Κορέα για τη μεταγραφή των αδελφών Λι στον ΠΑΟΚ

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Κορέας, οι οποίες οδήγησαν την Εθνική τους ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελούν υπό τιμωρία μετά τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους ενώ αρχικά παραδέχτηκαν ότι έπραξαν όσα κατηγορούνταν, με χειρόγραφο μήνυμα απολογίας και δημόσια συγγνώμη στους λογαριασμούς τους στο Instagram, εν συνεχεία διέγραψαν τη γραπτή συγγνώμη και δήλωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ανώνυμου που έκανε τις καταγγελίες.

Γιατί ο Ολυμπιακός πήρε την Τέιλορ Άγκοστ, δίπλα σε Σάλας, Χίπε, Μαριάνα

Παράλληλα, ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην καριέρα τους Καθώς η ομάδα τους, Heungkuk Life Insurance Pink Spiders της τιμώρησε επ αόριστον στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ και η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Κορέας της έχει βγάλει από τις κλήσεις, με την υποσημείωση «επ’ αόριστον»! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λοιπόν, η Ντα-Γιονγκ Λι μπλέκεται τις τελευταίες ώρες και σε νέο σκάνδαλο.

Έρχονται οι κορεάτισες Λι στον ΠΑΟΚ, η τέταρτη...ξένη του ΠΑΟ, η Σοφία Κοσμά και η βόμβα...

Καθώς ο πρώην σύζυγός της, όχι μόνο την κατηγορεί για ψυχολογική και λεκτική βία, που του προκάλεσε σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και για μοιχεία. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της με έναν νεαρό, αλλά και μηνύματά της με το εν λόγω άτομο, από τα οποία προκύψει η σεξουαλική σχέση τους, ενόσω ήταν παντρεμένη!

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία να φτάσουν οι δύο αθλήτριες στην Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες έλαβαν τη σχετική βίζα για να ταξιδέψουν και πλέον όλα δείχνουν ότι θα έρθουν στην Ελλάδα για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα.

Πηγή: lawandorder.gr