Συνέντευξη των αδελφών Λι και παραλληλισμός με τον Ιβάν Σαββίδη

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν άμεσα στη Σεούλ οι αδελφές Λι που πήραν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και θα εξηγήσουν τους λόγους που θα παίξουν βόλεϊ στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά θα μιλήσουν δημόσια και για την υπόθεση μπούλινγκ (ως μαθήτριες απειλούσαν με μαχαίρι συμμαθήτριες τους για να αποσπάσουν χρήματα), που κατηγορούνται.

Συνέντευξη των αδελφών Λι και παραλληλισμός με τον Ιβάν Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του άνοιξε το ΙΤC κατέθεσε τα χαρτιά τους και πρέπει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τους ως τις 15 Οκτωβρίου για να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα κάνει προσπάθειες να εκδώσει τις βίζες τους και εισιτήρια για να έρθουν στην Ελλάδα.

Στην Κορέα πάντως στο Theqoo.net , μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες της Κορέας έκαναν νύξη για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, που μπήκε με πιστόλι στην Τούμπα, στο ματς με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι haters των αδελφών Λι που έγραψαν ανάμεσα στα άλλα:

“Πουλιά με τα ίδια φτερά μαζεύονται μαζί”, “παρακαλώ κρατήστε τις για πάντα”, “ευχαριστώ που πήρατε τα σκουπίδια”, “απορώ τι θα πουν οι δίδυμες όταν δουν εκεί τα όπλα και τα μαχαίρια”. Βέβαια υπάρχουν και φαν των αδελφών που πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι θα συνεχίζουν να παίζουν βόλεϊ και να τις θαυμάζουν, ανοίγοντας τον δρόμο στον ΠΑΟΚ να πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του στην Κορέα.

Οι ξένες στο πρωτάθλημα γυναικών