ΠΑΟΚ: Πήραν βίζα οι δίδυμες Λι και πετάνε για Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου

Ο ΠΑΟΚ έλυσε το πρόβλημα με τη βίζα των αδελφών Λι που πετούν για Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου.

 ΠΑΟΚ: Πήραν βίζα οι δίδυμες Λι και πετάνε για Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου

Ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ του παγκοσμίου βόλεϊ φαίνεται να παίρνει τέλος, καθώς ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε βίζα για τις αδελφές Λι, που θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ και θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου.

Η ελληνική πρεσβεία ζητούσε το ΙΤC των δύο αθλητριών και άδεια εργασίας για να βγάλει τη βίζα τους, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε όλα τα έγγραφα και οι αδελφές Λι ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι.

Οι Κορεάτισσες απασχολούν τον διεθνή Τύπο, τόσο για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μπούλινγκ, όσο και για την τιμωρία τους, αφού πρόκειται για αθλήτριες παγκόσμιας εμβέλειας.

Σε μια συνέντευξη στο MyDaily, η διαγώνια του ΠΑΟΚ Μιλάγκρος Κογιάρ, πρώην παίκτρια της Hyundai Engineering & Construction και της Lee Da-Young, είπε σε μια συνέντευξη στο MyDaily: «Σε αντίθεση με την Κορέα, δεν υπάρχει ειδικός μάγειρας, έτσι οι παίκτες πρέπει να μαγειρεύουν το δικό τους φαγητό σύμφωνα με τη δική τους διατροφή».

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί αγγλόφωνοι στο κλαμπ, η επικοινωνία δεν αναμένεται να είναι πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Κορέα προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να επιβιβαστούν στο αεροδρόμιο Incheon και να περάσουν από Μόναχο ή Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη, ή Μόσχα.

Γενικά, η πτήση που βολεύει είναι μέσω Κωνσταντινούπολης. Αν περάσουν από γερμανικές πόλεις, χρειάζονται περίπου 30 ώρες, από τη Μόσχα 17-29 ώρες, αλλά από την Κωνσταντινούπολη, μπορούν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη σε 15 ώρες.

Η πτήση για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon το Σάββατο, στις 16 στις 11:45. Εάν οι αδελφές πάρουν αυτήν την πτήση, θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 8:20 το πρωί τοπική ώρα την Κυριακή.