Τα φιλικά του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών συνεχίζεται ενώ προγραμματίστηκαν και πέντε φιλικά για τον επόμενο μήνα.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών

Τα φιλικά της προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν πέντε φιλικά προετοιμασίας μέσα στον Σεπτέμβριο. Όλα λίγο πριν την προκριματική φάση του CEV Champions League και τις αναμετρήσεις με την Αστερίξ (21/9, στις 19:00 στο Ρέντη, το πρώτο ματς και 28/9, στο Βέλγιο το δεύτερο).

«Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων.

Οι “ερυθρόλευκες” θα δώσουν 5 φιλικά προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν την προκριματική φάση του CEV Champions League και τις αναμετρήσεις με την Αστερίξ (21/9, στις 19:00 στο Ρέντη, το πρώτο ματς και 28/9, στο Βέλγιο το δεύτερο).

Στις δύο πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμία και τον Πορφύρα στο Ρέντη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Τουρκία για μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων με την Τurkish Airlines, την Vakifbank και την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών :

08/09 Ολυμπιακός - Λαμία

11/09 Ολυμπιακός - Πορφύρας

14/09 Turkish Airlines - Ολυμπιακός

15/09 Vakifbank - Ολυμπιακός

16/09 Galatasaray – Ολυμπιακός», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός.