Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Γιαννακόπουλος!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αλλά και την επίθεση κουκουλοφόρων σε στενό του φίλο

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Γιαννακόπουλος!

Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παραχωρήσει στις 6μμ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

ΠΑΟ - Ολυμπιακός: Στο κλειστό του Αγ. Θωμά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (pics)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα τοποθετηθεί με αφορμή την επιτυχία του τμήματος βόλεϊ με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αλλά και τα έκτροπα που ακολούθησαν στην απονομή, στη διάρκεια της οποίας χτυπήθηκε φίλος του.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά περίπου 50 άτομα με κουκούλες και κράνη εισέβαλαν στο γήπεδο και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι πανηγύριζαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Ανδρεόπουλος: «Θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Σε κάποια στιγμή προσέγγισαν έναν στενό φίλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχαν διαφορές και τον ξυλοκόπησαν.

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-3: «Ξύλο» σε φίλο του Γιαννακόπουλου, έξαλλος ο πρόεδρος του ΠΑΟ!

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει σε λίγη ώρα εκτάκτως. Φυσικά θα αναφερθεί και στον πρώτο τίτλο του τμήματος βόλεϊ μετά από δέκα χρόνια, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα στην προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε ο σύλλογος να είναι ξανά ανταγωνιστικός.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3: Καταγγελία Ολυμπιακού για χτύπημα στον Κουμεντάκη - Δείτε τις φωτό