ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-3: «Ξύλο» σε φίλο του Γιαννακόπουλου, έξαλλος ο πρόεδρος του ΠΑΟ!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά, έπεσε φίλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Έξαλλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-3: «Ξύλο» σε φίλο του Γιαννακόπουλου, έξαλλος ο πρόεδρος του ΠΑΟ!

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού με καλυμμένα τα πρόσωπα, που περίμεναν έξω από το γήπεδο, επιτέθηκαν σε γνωστό φίλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μόλις ο πρώτος έγινε αντιληπτός - εξερχόμενος του κλειστού.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βροχή από μπουκάλια και τραμπουκισμοί στην αποχώρηση του Ολυμπιακού (vids)

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για εισβολή των οπαδών τη στιγμή της απονομής.

Όπως και να έχει ο προσκεκλημένος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (τον αναγνώρισαν από φωτογραφίες, που ανεβάζει στα social media) χτυπήθηκε αγρίως από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Ο βασιλιάς στον θρόνο του κι εμείς εξόριστοι».

Τελικός Λιγκ Καπ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3: Στο χρυσό σετ το τρόπαιο, αλλά όλα κρίθηκαν στο Ρέντη

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Ερασιτέχνη, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και εκτός εαυτού!

Το επεισόδιο ήρθε να αμαυρώσει τον τελικό του Λιγκ Καπ, μαζί με τα προηγούμενα περιστατικά: Το χτύπημα στον Κουμεντάκη τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει άμυνα στο χρυσό σετ και τους τραμπουκισμούς σε βάρος των παικτών του Ολυμπιακού, κατά την αποχώρησή τους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καρέ - καρέ η επίθεση στον Κουμεντάκη (pics)