Ανδρεόπουλος: «Θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Ανδρεόπουλος: «Θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πήρε το χρυσό σετ και νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3: Στο χρυσό σετ το Κύπελλο, αλλά όλα κρίθηκαν στο Ρέντη

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν μία ανάσα από τη μεγάλη ανατροπή δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν εν αντιθέσει με τους «πράσινους», οι οποίοι πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο ύστερα από δέκα χρόνια.

Ο προπονητής των «πράσινων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Για εμάς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, είχαμε πολύ ενέργεια και επιθυμία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να μπει στο ματς, μας περιόρισε την επίθεση και δυσκολευτήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Το παιχνίδι δεν γυρνάει με ένα στοιχείο, αλλά με πολλά. Άρχισε πάλι να δουλεύουν τα δυνατά μας σημεία, η πίεση από το σερβίς και βγάλαμε τον Ολυμπιακό από το φιλέ και παράλληλα δούλεψε πάλι το μπλοκ μας και η άμυνα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ μεγάλος και τον σεβόμαστε. Στο μέλλον θέλουμε πάλι αυτόν τον αντίπαλο μπροστά μας, αυτή τη δυναμική των παιχνιδιών.

Είχα πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο παιχνίδι με τέτοιες ανατροπές. Αφιερώνουμε τη νίκη στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού κ. Καλαφάτη και όλοι ξέρουμε τη σημαίνει η σημερινή ημέρα του συλλόγου. Οπότε αυτός ο τίτλος πάει σε αυτόν ίδρυσε έναν μεγάλο σύλλογο και του έδωσε αυτό το πνεύμα που διαχρονικά έφθασε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».