Γιατί παραιτήθηκε ο Φιλίποφ από τον ΠΑΟΚ - Ούτε... τηλέφωνο δεν έχει δεχθεί ο Μουστακίδης

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο ο Φιλίποφ «τα βρόντηξε» από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το σενάριο με Μουστακίδη.

Γιατί παραιτήθηκε ο Φιλίποφ από τον ΠΑΟΚ - Ούτε... τηλέφωνο δεν έχει δεχθεί ο Μουστακίδης

Είδε... κι απόειδε ο Γιούρι Φιλίποφ και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Volley League. Οι λόγοι της παραίτησης τους έχουν να κάνουν με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο Κουβανών αθλητών που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, των Άλμπο και Σαντοβάλ.

Κώστας Δεληκώστας για ΠΑΟΚ-Ποιους έδειξε ο Φιλίποφ

Οι δύο αθλητές καθυστερούν συνεχώς στις προπονήσεις του «δικεφάλου του Βορρά», γεγονός που οδήγησε τον Φιλίποφ να μην τους χρησιμοποιήσει στο τελευταίο φιλικό. Παρ' όλα αυτά, η παθητική στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, η οποία δεν πήρε το παραμικρό μέτρο απέναντι στους δύο Κουβανούς, ενόχλησε ιδιαίτερα τον κόουτς, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί γι' αυτό τον λόγο.

Το «αντίο» του Ντίμα στον Γιούρι Φιλίποφ (pic)

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ακούστηκε έντονα το όνομα του παλιού άσου του Ολυμπιακού και πρώην προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκη Μουστακίδη. Ωστόσο, τα εν λόγω σενάρια δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη βάση, καθώς ο Μουστακίδης δεν έχει δεχθεί καν τηλεφώνημα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή στην ομάδα...