Κώστας Δεληκώστας για ΠΑΟΚ-Ποιους έδειξε ο Φιλίποφ

Ο Θρακιώτης τεχνικός Κώστας Δεληκώστας είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Γιούρι Φιλίποφ και δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Δεληκώστας για ΠΑΟΚ-Ποιους έδειξε ο Φιλίποφ

Ο Γιούρι Φιλίποφ εξαπέλυσε βόμβες κατά την έξοδο του από τον ΠΑΟΚ εξύμνησε τον Αντώνη Τσαλόπουλο που βάζει τα λεφτά του και εμμέσως πλην σαφώς και με τη μέθοδο της εξ ατόπου απαγωγής, συμπεραίνουμε ότι έδειξε δυο εκ των Θανάση Κατσαρή, Κώστα Παισιάδη, Νότη Λίτσα, Αχιλλέα Τζήκα και τον μάνατζερ Κώστα Μαργαρίτη, υπεύθυνους για την αποχώρηση του.

«Βόμβες» Φιλίποφ για ΠΑΟΚ: «Μου έλεγαν: να κάνεις αυτό που σου λέμε αλλιώς θα χάσεις τη δουλειά σου»

Υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Κώστας Δεληκώστας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει το ραντεβού για να αναλάβει την ομάδα, την οποία προπόνησε και πριν από μερικά χρόνια.

Υπήρξε παίκτης του Έβρου Σουφλίου, Ιωνικού ΝΦ, Ολυμπιακού, Ηρακλή, και ΕΑΠατρών, ενώ δούλεψε ως προπονητής στην Ιταλία δίπλα στον Ντανιέλε Ρίτσι, που τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ και θεωρείται ο κορυφαίος στην τεχνική βελτίωση των παικτών. Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτόν απευθύνονται παίκτες και παίκτριες , όπως οι Ανδρέας Φράγκος, Ράφα Κουμεντάκης, Εύα Χαντάβα για να γίνουν καλύτεροι-ες.

Ήταν στην Εθνική ανδρών, συνεργάτης του Σωτήρη Δρίκου, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Λαμίας, της εθνικής Κύπρου, της Ορεστιάδας, του ΠΑΟΚ και πρόσφατα στου Παμβοχαϊκού.

Ο Θανάσης Μουστακίδης ήταν στη λίστα των υποψηφίων, αλλά έβαλε βέτο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής, επειδή πέρυσι είχαν συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα, τελικά όμως έμεινε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.