Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν το ματς ρίχνοντας... άχνη στο παρκέ (pics)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν το ματς με τον Ολυμπιακό ρίχνοντας... άχνη στο παρκέ ενώ σήκωσαν και πανό εκφράζοντας την αντίθεσή τους να γίνει χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν το ματς ρίχνοντας... άχνη στο παρκέ (pics)

«Εκδίκηση» για τη ρίψη της μπουγάτσας στον πρώτο τελικό, πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία έριξαν ζάχαρη άχνη στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα έβριζαν εν χορώ τη μάνα του Ανδρεάδη, ο Γεροθοδωρος αρκέστηκε απλά σε παρατήρηση και το πέρασε στο ντούκου. Έδειξε μάλιστα χωρίς λόγο κόκκινη κάρτα στον παίκτης του Ολυμπιακού, παρότι ο Όκολιτς πέρασε στο τερέν και ζήτησε το λόγο με το τέλος του τρίτου σετ.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3: Τους ...σημάδευε ο Αλεξίεφ

Mπράβοι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Η σύρραξη που προκάλεσε ο Όκολιτς(vid)

Και τότε ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, χωρίς συνέπειες για τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρισμός των γηπεδούχων οτι και στο Ρέντη βρίζουν τον Φιλίποφ δεν ευσταθεί γιατί δεν ακούγεται στον Πειραιά το όνομα του παίκτη, παρά μόνο ο χαρακτηρισμός "προδότης"

Παράλληλα είχαν σηκώσει πανό στην εξέδρα το οποίο έγραφε: «Τελικός χωρίς κόσμο... εκλογές χωρίς ψήφους» εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να διεξαχθεί δίχως οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.