ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3: "Φουσκωτοί" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Τραμπουκισμοί στην Πυλαία, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3: "Φουσκωτοί" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Μόνο ήσυχος δεν ήταν ο δεύτερος τελικός βόλει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3, αφού έγιναν πολλά που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες και από επέμβαση της αστυνομίας, δεν πρόλαβαν οι μπράβοι να χτυπήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα κρίσιμα ματς στην Πυλαία, πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκαν αυτοί που βρίζουν και φτύνουν ανενόχλητοι, χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας . Μάλιστα περιφερόταν και διάφοροι , έτοιμοι για καβγά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν ο Ολυμπιακός κατήγγειλε το γεγονός, ο ΠΑΟΚ ισχυρίσθηκε ότι ήταν αστυνομικοί με πολιτικά.

H σύρραξη που προκάλεσε ο Όκολιτς (vid)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν το ματς ρίχνοντας... άχνη στο παρκέ (pics)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πέταξαν άχνη στον αγωνιστικό χώρο, σε απάντηση της μπουγάτσας που προσγειώθηκε στο Ρέντη, ενώ έβριζαν εν χορώ τη μάνα του Ανδρεάδη. Ο διαιτητής Νώντας Γεροθοδωρος αρκέστηκε απλά σε παρατήρηση. Έδειξε μάλιστα κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού, παρότι ο Όκολιτς πέρασε στο τερέν και ζήτησε το λόγο με το τέλος του τρίτου σετ. Ο ισχυρισμός του Αθηναίου διαιτητή ήταν ότι μίλαγε συνεχώς ο Ανδρεάδης προς τον Σέρβο. Και τότε ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, χωρίς συνέπειες για τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρισμός των γηπεδούχων οτι και στο Ρέντη βρίζουν τον Φιλίποφ δεν ευσταθεί γιατί δεν ακούγεται στον Πειραιά το όνομα του παίκτη, παρά μόνο ο χαρακτηρισμός "προδότης"

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3: Τους ...σημάδευε ο Αλεξίεφ

Μετά το τέλος του ματς , όπως καταγγέλουν από τον Ολυμπιακό "φουσκωτοί" περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά την ύστατη στιγμή πρόλαβαν οι άνδρες της αθλητικής βίας και τους απομάκρυναν χωρίς να χτυπήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού.