Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Πήγασο

Μετά την ιστορική και σπουδαία «καθαρή» νίκη (3-0) επί της πανίσχυρης πρωταθλήτριας Ευρώπης -τα τρία τελευταία χρόνια (!)- Ζάκσα στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Πήγασο

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (13/1) στις 16:00 (ESAP TV), οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αντιμετωπίζουν τον Πήγασο Πολίχνης, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (κεκλεισμένων των θυρών), για την 11η αγωνιστική της Volley League, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις:

Σπύρος Χανδρινός: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης στην έδρα μας. Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα! Και αυτό μας τονώνει το ηθικό ακόμα περισσότερο και είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι θέληση, να πάρουμε την νίκη στο αυριανό ματς με τον Πήγασο. Είναι μοναδικό και απερίγραπτο το συναίσθημα να κερδίζεις μια τέτοια ομάδα, μια ομάδα που μέχρι πέρυσι, έβλεπα μόνο στην τηλεόραση να κερδίζει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Αποδείξαμε, όμως, πως είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα! Δεν θα αφήσουμε καμία πιθανότητα νίκης να πάει χαμένη».