Εξόντωση του Ολυμπιακού: Κερδίζει στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός, συν 3 αγωνιστικές και 20.000 ευρώ

Η αθλητική δικαστής Αικατερίνη Ζουμπουλάκη με απόφαση-σκάνδαλο εξόντωσε τον Ολυμπιακό με ποινή 20.000 ευρώ, κεκλεισμένων των θυρών για 3 αγωνιστικές και δίνει στα χαρτιά το ματς και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0.

Εξόντωση του Ολυμπιακού: Κερδίζει στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός, συν 3 αγωνιστικές και 20.000 ευρώ

Η αθλητική δικαστής πήρε υπόψην της μόνο την έκθεση της αστυνομίας και αγνόησε αυτά που έγραψαν διαιτητές, κομισάριος και παρατηρητής της ΔΕΑΒ. Οι τρεις παράγοντες του αγώνα εκτίμησαν ότι δεν είναι υπεύθυνος ο Ολυμπιακός γιατί τα δακρυγόνα που προκάλεσαν τη διακοπή του ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έπεσαν μακρυά από το γήπεδο.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το ματς έπρεπε να ξαναρχίσει την επομένη με το σκορ 1-0 σετ!

Δεν πήρε υπόψην της ούτε το δεδικασμένο του αγώνα Τσάλεντζ Καπ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όταν πετάχθηκε από την αστυνομία δακρυγόνο μέσα στο γήπεδο και αναβλήθηκε το ματς. Τότε ο αγώνας έγινε την επόμενη ημέρα κεκλεισμένων των θυρών.

Δίκασε για τον τραυματισμό του αστυνομικού ή για τα χημικά του δακρυγόνου;

Ο Ολυμπιακός φυσικά θα κάνει έφεση επί της διάτρητης ποινής και πιστεύει ότι θα δικαιωθεί και θα ξαναγίνει το ματς με το σκορ 1-0 σετ υπέρ του Ολυμπιακού και 11-18 υπέρ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ. Η αθλητική δικαστής κατακύρωσε τον αγώνα και την πρόκριση στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 και δίκασε με άρθρο το οποίο δεν ήταν στο κατηγορητήριο.

Ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος, ο κομισάριος Θέμις Καλπακτσόγλου και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ ήταν σαφείς. Δεν ήταν υπεύθυνος ο Ολυμπιακός για επεισόδια που έγιναν μακρυά από το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι τρεις επόμενοι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού είναι με τον Πήγασο Πολίχνης, την Κηφισιά και τον Φοίνικα.