Πακέτο Παπαλεξίου-Ιερεζουέλο στον ΠΑΟΚ, το λάθος με τον Ράπτη

Ο ΠΑΟΚ κλείνει σιγά-σιγά το ρόστερ του και στους κεντρικούς προσθέτει τον Παπαλεξίου, ενώ ο Ιερεζουέλο είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Ουόλς.

Πακέτο Παπαλεξίου-Ιερεζουέλο στον ΠΑΟΚ, το λάθος με τον Ράπτη

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαν Ντε Ντρις και τον Κοκκινάκη, ο ΠΑΟΚ πήρε τον Δημοσθένη Λινάρδο από τον Ολυμπιακό και τον Βέλγο Τόμας Ρουσό και ψάχνει για δεύτερο ξένο ακραίο, που θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Ράπτη που πήγε στην γαλλική Πουατιέ. Μια λανθασμένη επιλογή του μάνατζερ του, αφού ο Ράπτης ήταν ο σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος και έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα χάρη και στους Γιόρνα, Κοκκινάκη που τον στήριζαν στην υποδοχή.

Ολυμπιακός: O Τοντόρ Aλεξίεφ πήρε τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι με 200.000 ευρώ!

Στη γαλλική ομάδα δεν θα έχει τέτοιους υποδοχείς στο πλάι του και παρότι βελτιώθηκε σημαντικά στην πρώτη μπαλιά κινδυνεύει να εκτεθεί. Ο Πατρινός παίκτης έπρεπε να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Ελλάδα, αλλά ο μάνατζερ του ζητούσε 100.000 από τον ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν δέχτηκε τον διπλασιασμό των αποδοχών του.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί σε Έλληνες κεντρικούς και γι' αυτό δίπλα στον Λινάρδο θα παίζει ο Γιώργος Παπαλεξίου. Ο ταλαντούχος παίκτης αφού ταλαιπωρήθηκε με αλλαγές θέσεων, μέχρι και ακραίο τον έβαλαν να παίξει, καθιερώθηκε στην Εθνική ως κεντρικός. Αγωνίσθηκε στον Δικέφαλο τη σεζόν 2020-2021. Πρόκειται για 24χρονο κεντρικό ύψους 2.02, που έπαιξε και στον Ολυμπιακό.

Πανιώνιος: Νέο διπλό χτύπημα με Κακουράτου, Αλεξάκου

Με λίμπερο Κοκκινάκη, διαγώνιο Βαν Ντε Ντρις, κεντρικούς Λινάρδο, Παπαλεξίου ο ΠΑΟΚ ζητά στην πάσα τον αντικαταστάτη του Ουόλς που έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Κουβανός Ιερεζουέλο, τον οποίο είχε ο Μιλενκόσκι στον Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα των Κυκλάδων δύσκολα θα ανασυνταχθεί και έχει χάσει βασικούς παίκτες με τον Τζούριτς να πηγαίνει στον Ολυμπιακό και τους Παπαλεξίου, Ιερεζουέλο να οδεύουν προς τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρκος Γαλιώτος αν και βασικός πασαδόρος στην Εθνική έκανε κι αυτός ανόητη επιλογή και «θάφτηκε» πίσω από τον Ιερεζουέλο, χωρίς πολλά παιχνίδι στην πλάτη του.

Η αλήθεια για τον Τζουλιάνι που φεύγει από τον Ολυμπιακό

Η Εθνική ως γνωστόν είναι συνδυασμός επιλογών των προπονητών, αλλά και επιλογών των παικτών, αφού πρέπει να πάνε σε ομάδα που θα παίξουν για να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι, κάτι που δεν συμβαίνει με την ομάδα του Μπονιφάντε.

Ο Ιταλός προπονητής είχε πέρυσι πρώτο πασαδόρο τον Μάρκο Γαλιώτο, δεύτερο τον Σταύρο Κασαμπαλή και τρίτο τον Δημήτρη Κομητούδη. Ο Γαλιώτος πήγε στον Φοίνικα και έβλεπε τον Ιερεζουέλο, εγκληματώντας σε σχέση με την καριέρα του, ο Κασαμπαλής από βασικός στον Άθλο πήγε στον Παναθηναϊκό όπου θα είναι ρεζέρβα του Επ και ο Κομητούδης από βασικός στον Πήγασο πήγε αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό. Χωρίς περισσότερα λόγια...

Μια φωτογραφία του Βασίλη Κουρνέτα μπροστά στον Λευκό Πύργο στο fb, με τίτλο «Επιστροφή» άναψε φωτιές, αφού αρκετοί πίστεψαν ότι αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Έγιναν και σκέψεις «Για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός χαρίζει έναν δικό του στον ΠΑΟΚ», αλλά ο Κουρνέτας πήγε στην Θεσσαλονίκη για ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης και ο Ολυμπιακός του πρόσφερε πριν από τρία χρόνια οποιοδήποτε πόστο ήθελε στην ομάδα βόλεϊ και αρνήθηκε.