Η αλήθεια για τον Τζουλιάνι που φεύγει από τον Ολυμπιακό

Στην βουλγαρική Χεμπάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Η αλήθεια για τον Τζουλιάνι που φεύγει από τον Ολυμπιακό

Αν και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην βουλγαρική Χεμπάρ. Ο Ιταλός προπονητής είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμη χρόνο, στήθηκε η ομάδα για τη νέα περίοδο με την προσθήκη του Μίταρ Τζούριτς, συμφωνήσαν για το πλάνο με κεντρικούς Παγένγκ, Τζούριτς, Ζουπάνι και έφυγε για την Τουρκία.

Με το βρέθηκε στην Άγκυρα ειδοποίησε τον Ολυμπιακό ότι έχει καλή πρόταση από την Χεμπάρ και θέλει να μετακομίσει στην Βουλγαρία, γιατί θα του επιτρέπουν να πηγαίνει όποτε θέλει στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα. Θα στήσουν ένα τιμ με 3 προπονητές και ο Τζουλιάνι θα μπορεί να απουσιάζει στην Ιταλία όποτε παραστεί ανάγκη. Η Χεμπάρ έχασε φέτος το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς ομάδα του Ατάνας Πετρόφ τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας στις αρχές της σεζόν

Στον Ολυμπιακό δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη, γιατί και διετές συμβόλαιο του έκαναν και τους παίκτες που ζήτησε του πήραν, αλλά απ ότι φαίνεται ο Τζουλιάνι δεν αντέχει την πίεση. Και μάλλον δεν θέλει να ξαναπεράσει από συμπληγάδες, γιατί όπως είναι φυσικό ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κερδίζει όλες τις διοργανώσεις. Ο πρωταθλητής έκανε όλα τα χατήρια του Τζουλιάνι, του επέτρεψε να δουλέψει στην Εθνική Τουρκίας και να κάνει την προετοιμασία ο Αντώνης Βουρδέρης, λόγω του Ευρωβόλεϊ που γίνεται τον Σεπτέμβριο. Είναι δύσκολη η καρέκλα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ και δεν την αντέχουν όλοι...

Στον Πειραιά είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Τζουλιάνι, αλλά δεν θέλουν να πατήσουν στο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν με το ζόρι. Γι αυτό θα ζητήσουν να πληρωθούν όλα τα προβλεπόμενα bye out και θα αναζητήσουν νέο προπονητή.

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα είναι έτοιμη, έμειναν όλοι οι βασικοί παίκτες με εισήγηση του Τζουλιάνι, πριν ακόμη αρχίσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και προσθέσαν τον Μίταρ Τζούριτς, ενώ παράλληλα αντικατέστησαν τους Λινάρδο, Παπαγγελόπουλο με τους Βαϊόπουλο, Ζουπάνι.

Στα λίμπερο εξάλλου προστέθηκε και ο Δημήτρης Γκαράς που ξεκινάει προπονήσεις τον Αύγουστο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακραίοι: Ράφα Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Σπύρος Χανδρινός, Σάλβα Ιντάλγκο(ΚΟΥ;)

Διαγώνιοι: Τόνσεκ Στερν(Σλοβε)

Κεντρικοί: Άλεν Παγένγκ (Σλοβ), Μίταρ Τζούριτς, Βαγγέλης Βαϊόπουλος

Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας, Δημήτρης Γκαράς

Πασαδόροι: Ντράγκαν Τράβιτσα(Ιτα), Δημήτρης Κομητούδης, Χασμπάλα Ματέο, Απόστολος Πετσιάς

Προπονητής: