Ολυμπιακός: O Τοντόρ Aλεξίεφ πήρε τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι με 200.000 ευρώ!

Όπως είναι φυσικό οι βουλγάρικες ιστοσελίδες ασχολούνται με τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τονίζουν ότι θα κοστίσει περίπου 200.000 ευρώ!

Ολυμπιακός: O Τοντόρ Aλεξίεφ πήρε τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι με 200.000 ευρώ!

Στο τοπικό site www.marica.bg αναφέρουν ότι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε το «ναι» στη Χέμπερ και τέτοιου βεληνεκούς προπονητής κοστολογείται περίπου 200.000 ευρώ. Σύμφωνα πάντως με τις δικές μας πληροφορίες πολλά είναι τα λεφτά που αναφέρουν οι Βούλγαροι, εκτός κι αν υπολογίζουν τα buy out που πρέπει να πληρώσουν στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Χέμπερ Τοντόρ Αλεξίεφ σταματάει στα 40 χρόνια του την καριέρα του ως παίκτης και γίνεται τεχνικός διευθυντής. Η βουλγαρική ομάδα έκανε πρώτα πρόταση στον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι που αρνήθηκε και μετά στράφηκαν στον Τζουλιάνι που απάντησε θετικά παρότι είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πανιώνιος: Νέο διπλό χτύπημα με Κακουράτου, Αλεξάκου

Στη Βουλγαρία η Χέμπερ απέτυχε παταγωδώς με προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ και το πρωτάθλημα το πήρε με 3-2 νίκες η Νεφτοχιμίκ του Ατάνας Πετρόφ, τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας πριν αρχίσει η Volley League ανδρών.

Πακέτο Παπαλεξίου-Ιερεζουέλο στον ΠΑΟΚ, το λάθος με τον Ράπτη

Η Χέμπερ είχε επτάδα τους Μασάρι, Αλεξίεφ, Τους, Νικόλοφ, Σάμπι, Γιοσίποφ, Σαλπάροφ και κράτησε τους τρεις τελευταίους με νέο πασαδόρο τον Μπαράνοβιτς. Απολύθηκε φυσικά ο Ιταλός προπονητής Καμίλο Πλάτσι γιατί δεν τα κατάφερε με υπέρογκο προϋπολογισμό, αφού όλοι οι αναπληρωματικοί είχαν κασέ 40.000 ευρώ, ενώ τώρα αναζητούν ξένο ακραίο των 250.000 ευρώ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως θα παίξει η Νεφτοχιμίκ.

Όσον αφορά την Νεφτοχιμίκ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γαλλοβούλγαρο Τρούξεφ τον οποίο θέλει στην Εθνική Βουλγαρίας ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Ο Τζουλιάνι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα προοριζόταν και για την εθνική Βουλγαρίας, αλλά πήγε στην εθνική Τουρκίας.