Σέρβος προπονητής, κεντρικός από το Πράσινo Ακρωτήρι στον Φοίνικα Σύρου

O Φοίνικας Σύρου θα πορευτεί το νέο έτος με Σέρβο προπονητή και Βραζιλιάνο κεντρικό που προφανώς ως πέμπτος ξένος θα αντικαθιστά τον Τζούριτς όταν είναι τραυματίας και θα παίζει πασαδόρος ο Μάρκος Γαλιώτος.

Σέρβος προπονητής, κεντρικός από το Πράσινo Ακρωτήρι στον Φοίνικα Σύρου

Ο Φοίνικας επιμένει στη σερβική σχολή και μετά τον Παβλίσεβιτς, Στεφανοβιτς, Νίκολιτς, Μιλενκόσκι συμφώνησε με τον Αλεξάνταρ Σένισιτς, που γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1964 στη μέκκα του βόλεϊ, στο Κράλιεβο. Ήταν προπονητής της Ριμπνίτσα ως το 1992 και μετά δούλεψε σε Μλάντι, τη βουλγαρική Πιρίν, το διάστημα 2006-09 ανέλαβε την εθνική Μπαχρέιν και από το 2009 την εθνική Κουβέιτ και την Κάζμα.

Χατζηγρηγορίου και Λογαρά στον Πανιώνιο, παραίτηση Λιώση από τον ΖΑΟΝ

Υπήρξε πασαδόρος στην Ρίμπνιτσα, Σμεντέροβο, Μλάντι και ήταν στο προπονητικό τιμ της εθνικής Γιουγκοσλαβίας το 1997, το 1999 και το 2001. Ανέδειξε τους Βέλικο Πέτκοβιτς, Νίκολα Κοβάτσεβιτς, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, Νεμάνι Πέτριτς.

Βραζιλιάνος για τον Ολυμπιακό, ψάχνουν ακραίο στον ΠΑΟ και στον ΠΑΟΚ

O Κάρλος Μανουέλ (Mανού) Ντε Καρβάλιο Φουρτάντο, θα είναι ο πέμπτος ξένος του Φοίνικα. Ο 27χρονος (2.02) κεντρικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει παίξει στην Πάλμα και στη Γουάγουας κατακτώντας το πρωτάθλημα.