Χατζηγρηγορίου και Λογαρά στον Πανιώνιο, παραίτηση Λιώση από τον ΖΑΟΝ

O Πανιώνιος ενισχύθηκε με τη Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, την Όλγα Λογαρά και περιμένει τη Συριστρατίδη. Παραιτήθηκε από τον ΖΑΟΝ ο Κώστας Λιώσης.

Χατζηγρηγορίου και Λογαρά στον Πανιώνιο, παραίτηση Λιώση από τον ΖΑΟΝ

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, με την προσθήκη των Τζίνα Λαμπρούση και Τζούλια Καράρο δημιούργησαν υπεραριθμία, με αποτέλεσμα να αποδεσμευθούν οι Νεφέλη Χατζηγρηγορίου και με προϋποθέσεις η Αγγελίνα Συριστρατίδη.

Βραζιλιάνος για τον Ολυμπιακό, ψάχνουν ακραίο στον ΠΑΟ και στον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος λοιπόν επωφελήθηκε και απέκτησε τη Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (1.82, 2002) που θα κάνει δίδυμο πασαδόρων με την Όλγα Λογαρά (18.4, 1999) από τα Βριλήσσια. Αν εξάλλου παραμείνει η Φρέγια Όλμπρεχτ θα αποδεσμευτεί και η κεντρική Αγγελίνα Συριστρατίδη, για την οποία ενδιαφέρονται ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας.

Σέρβος προπονητής, κεντρικός από το Πράσινo Ακρωτήρι στον Φοίνικα Σύρου

Στη Volley League παραιτήθηκε ο Κώστας Λιώσης που πέρασε τα πάνδεινα το τελευταίο τρίμηνο, αφού ο ΖΑΟΝ ξεκίνησε με προσδοκίες, αλλά ακόμη δεν έχουν πάει στο Ζηρίνειο, οι 4 ξένες που αποκτήθηκαν. Ο Λιώσης ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΖΑΟΝ για τα 6 χρόνια συνεργασίας τους και προσωρινά θα πάρει τη θέση του, ο συνεργάτης του Στέφανος Χριστοδουλάκης.

Η παραίτηση του μπορεί να φέρει και αποχωρήσεις ελληνίδων παικτριών, που αναμένεται να αντικατασταθούν από ξένες, αν και εφόσον ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.