Eύκολα οι Τίμπεργουλβς στο Μιλγουόκι (116-97) - Ανατροπή των Πίστονς απέναντι στους Σανς (109-107)
Με νίκες μπήκαν στην preseason του NBA οι Τίμπεργουλβς και οι Πίστονς - Δείτε όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης (6/10).
Πλούσια ήταν η δράση στην preseason του NBA τα ξημερώματα της Τρίτης (6/10), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά πέντε αναμετρήσεις.
Στο Μέμφις, οι Γκρίζλις νίκησαν με 132-123 τους Χοκς, έχοντας βάλει τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο. Καθοριστική ήταν η δεύτερη περίοδος, στην οποία οι γηπεδούχοι σημείωσαν 49 πόντους και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +20 (81-61). Ο Τζάκσον ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, ενώ ο Κάμερον Μπούζερ πρόσθεσε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησαν οι Πίστονς απέναντι στους Σανς, επικρατώντας με 109-107. Το Φοίνιξ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο με 68-50, όμως η εικόνα άλλαξε μετά την ανάπαυλα. Το Ντιτρόιτ έκανε επιμέρους 34-16 στην τρίτη περίοδο και επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης, την οποία τελικά πήρε χάρη σε λέι απ του Εμπούκα Οκόρι στα 5,8 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Ο Ρον Χόλαντ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 15 πόντους.
Εύκολο βράδυ είχαν οι 76ερς, που επικράτησαν με 120-97 των πρωταθλητών Νικς. Ο Τζέιλεν Μπράουν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην preseason με τη Φιλαδέλφεια και χρειάστηκε μόλις 17 λεπτά για να σημειώσει 22 πόντους. Θετική παρουσία είχε και ο Έτζκομπ με 12 πόντους και 7 ασίστ, σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες προχώρησαν σε εκτεταμένο rotation.
Τέλος, οι Τίμπεργουλβς έφυγαν με το διπλό από το Μιλγουόκι, νικώντας τους Μπακς με 116-97. Η Μινεσότα είχε αποκτήσει προβάδισμα 12 πόντων (60-48) από το ημίχρονο και, παρότι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο, έκλεισε το παιχνίδι με επιμέρους 35-21 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Ο Άντονι Έντουαρντς πέτυχε 14 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Ράιαν Ρόλινς είχε 15 για το Μιλγουόκι.
Άνετο πέρασμα από το Σακραμέντο για τους Λέικερς, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 127-103 των Κινγκς, ελέγχοντας την αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά. Το Λος Άντζελες κατάφερε να ανοίξει σημαντικά τη διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας ακόμη και στο +33, χωρίς να επιτρέψει στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Ο Λούκα Ντόντσιτς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια από τον πάγκο πρόσφερε ο Κάμερον Καρ, ο οποίος σημείωσε 19. Οι Λέικερς έκλεισαν την αναμέτρηση σουτάροντας με 50% εντός πεδιάς, πέτυχαν 20 τρίποντα και μοίρασαν συνολικά 29 ασίστ.
Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:
Ατλάντα Χοκς - Μέμφις Γκρίζλις 123-132
Ντιτρόιτ Πίστονς - Φοίνιξ Σανς 109-107
Φιλαδέλφεια 76ερς - Νιου Γιορκ Νικς 120-97
Μιλγουόκι Μπακς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 97-116