Τι απαντούν οι διαιτητές στον Ανδρεόπουλο!

 Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος χαρακτήρισε ανίκανους τους διαιτητές μετά το ματς με τον Πήγασο και ζήτησε κανονικό VAR σε όλους τους αγώνες και όχι τηλεοπτικό που δεν μπορεί να πιάσει τις λεπτομέρειες στις τελικές γραμμές και στα μπλοκ άουτ.

Τι απαντούν οι διαιτητές στον Ανδρεόπουλο!

*** Οι διαιτητές απαγορεύεται να κάνουν δηλώσεις, αλλά όπως σχολίασε γνωστός διεθνής ρέφερι, που είδε το ματς από την τηλεόραση, «ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό και όλοι είδαν ότι υπάρχουν κακοί προπονητές».

Ανδρεόπουλος: «Οι διαιτητές είναι ανίκανοι»

*** Πάντως ο Ανδρεόπουλος εντυπωσιάζει με τις δηλώσεις του, είτε αρνητικά είτε θετικά, αφού πρόσφατα στην Ορεστιάδα είπε ότι γίνονται σπουδαία ματς στη Volley League με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες και πρέπει να προβάλλονται αναλόγως.

Ολυμπιακός: Ο Ζήσης τίναξε τον προγραμματισμό στον αέρα...

*** Οι χαμένοι βαθμοί πάντως δεν παίζουν ρόλο, αφού στο φετινό πρωτάθλημα ο τίτλος κρίνεται στα πλέι οφ και μετρούν μόνο για τις έδρες, αλλά είναι πασιφανές ότι η χημεία του Παναθηναϊκού δεν είναι η καλύτερη και οι σχέσεις του Γιάκομπσεν με όλους δεν είναι άριστες. Υπήρξε και μια αψιμαχία με τον Ανδρεόπουλο σε ένα τάιμ άουτ.

Έχασε ο Παναθηναϊκός στην Πολίχνη

*** Βέβαια, όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά ο Δανοαργεντίνος είναι εριστικός, διαμαρτύρεται συνεχώς στους διαιτητές και μάλιστα σε φάσεις όπου ο τζέντλεμαν Ερνάντες (δυσφορούσε όταν αντιδρούσε ο πάγκος στον διαιτητή και χαλούσε τον ρυθμό της ομάδας) έλεγε ότι οι επιθέσεις του Πήγασου ήταν εύστοχες. Αυτός ξεσήκωνε τον κόσμο, ισχυριζόμενος ότι ήταν άστοχες.

Φοίνικας Σύρου: Ψάχνουν προπονητή...

*** Τα σφυρίγματα των διαιτητών δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις και ορθώς έδωσαν μεταφορά μπάλας στον Κόβαρ και τον Μπαρέτο.

*** Ο Ανδρεόπουλος πάντως δεν έχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αφού είναι ο ουσιαστικός πρόεδρος της ομάδας, ο Δημήτρης Καζάζης όμως είναι υπ’ ατμόν, αφού στη Σύρο αναζητούν τον αντικαταστάτη του μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Είναι πλέον πασιφανές οτι η ΕΡΤ και δη ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος είναι σφόδρα εχθρικοί προς το βόλεϊ και τα άλλα αθλήματα και σκανδαλωδώς υπέρ του μπάσκετ!